Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.761
% 1.09
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.761
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Miami Belediye Başkanı, Bitcoin’in Komünizmi Barışçıl Bir Biçimde Ortadan Kaldırabilecek Niteliğe Sahip Olduğunu Düşünüyor

Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, Bitcoin’in toplumun tüm katmanlarına finansal ağda rol alma şansı verdiğini ifade etti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Suarez, Bitcoin’in zamanımızın en barışçıl devrimi olduğuna inanıyor. En önemli özelliklerinden bazularının komünizmi yok etme yeteneğine sahip olduğunu ve insanları özgürleştirecek büyük bir güç olduğu belirtti. Ayrıca seçimleri de demokratikleştirme potansiyeli bulunduğunu söyledi.

“What Bitcoin Did” programına katılan Suarez, Bitcoin’in ekonomiye nasıl yardımcı olabileceğini açıkladı.

Suarez, Bitcoin’in en önemli avantajının, insanların “çoğu zaman yozlaşmış aktörler vasıtasıyla vahşi enflasyona ve vahşi devalüasyona” maruz kalmadığı bir değişim sistemi yaratma yeteneği olduğunu ifade etti.

Suarez, Orta Amerika, Güney Amerika ve Afrika’daki birçok ülkenin varlığı yasal olarak kabul etmeyi düşünmesinin şaşırtıcı olmadığını vurguladı.

Bitcoin Mali Disiplin Oluşturacak

Suarez, varlığın politikacılar için herhangi bir tehdit oluşturmadığını söyleyerek sözlerine devam etti. Ona göre siyasi görüşü ne olursa olsun tüm liderler varlığı benimsemeli ve böylece ekonomilerine denge getirmelidir. Hükümetler Bitcoin basamadığı için, mali bir disiplin oluşmasına zemin hazırlayabilir.

Çin’in ABD’ye büyük bir iyilik yaptığını da ifade eden Suarez, ülkedeki birçok kişinin Bitcoin madenciliğinin yapıldığı yerlerde iş fırsatına sahip olduğunun altını çizdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir