Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.147
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.147
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Metaverse ve Meme Coin Analizi: Bu 9 Altcoin Patladı!

Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimleri geçtiğimiz 24 saat boyunca ciddi bir değişim göstermedi ve belirli aralıklarda hareket etti. Bu sırada çeşitli metaverse ve meme coin projeleri yükseliş yaşadı. İşte geçtiğimiz gün boyunca en çok yükselen altcoin projeleri…

Bu metaverse coin’ler en çok yükselişi yaşadı

Metaverse coin alanında, yükselişiyle en çok öne çıkan coin Boson Protocol (BOSON) oldu. Boson, e-ticaret işlemleri için merkezi olmayan bir altyapıdır. Ekosistem, tokenize edilmiş vadeli işlem sözleşmelerinin kullanımı yoluyla gerçek dünya ürünleri ve hizmetleri için dijital değer alışverişini sağlar. Coin, yüzde 10’luk bir artış yaşadı.

BOSON’un ardından yüzde 9.3 ile VIBE (VIBE), yüzde 8.9 ile Mist (MIST) geldi. Coinmuhendisi.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere Mist Metaverse, Binance Smart Chain’de (artık BNB Chain) bir P2E (play-to-earn) rol yapma oyunu ekosistemidir. Ayrıca çoklu Metaverse, AR ve VR özellikleri sunar.

Meme coin projeleri ivme kazandı

Metaverse alanının dışında, SHIB ve DOGE gibi meme coin’lerinden esinlenerek oluşturulmuş meme coin’lere bakıldığında, öncelikle Kuma Inu’nun (KUMA) yüzde 35.9 oranında yükseldiği gözlemleniyor.  Kuma, Kuma Breeder’da kullanılan yerel tokendır. Kuma Breeder, dKuma tokenlerini yetiştirmek için yeni bir yaklaşım sunan bir yield farming protokolüdür. Kuma Inu topluluğu, tüm topluluğun Kuma çiftçilik havuzlarından faydalanmasını sağlayan adil dağıtım sisteminden yararlanabilir.

KUMA’nın ardından yüzde 32.6 ile Kitty Coin Solana (KITTY) geliyor. Üçüncü sırada yüzde 28.3’lük bir yükseliş ile Solabrador (SOLAB) varken, dördüncü sırada yüzde 24.4’lük bir artışla Shih Tzu (SHIH) yer alıyor. Solabrador, ucuz ve hızlı işlemler nedeniyle Solana üzerine inşa edilmiş benzersiz bir meme tokenıdır. Son olarak HODL (HODL) yüzde 15.9, Vita Inu (VINU) ise yüzde 12.2 oranında değer kazandı. HODL, Binance Smart Chain üzerine inşa edilmiş, topluluk odaklı bir DeFi projesidir. HODL, özerk, sorunsuz bir yield farming ve likidite oluşturma protokolü üzerinde çalışır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir