Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.379
% 2.27
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.379
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Metaverse ve Meme Coin Analizi: Bu 8’i Fırladı!

Yazım sırasında Bitcoin (BTC), verilere göre son 24-48 saat içinde yüzde 10’un üzerinde bir düşüşle 35.805 dolardan kırmızı bölgede işlem görüyor. BTC, negatif işlem gördüğü beşinci hafta olduğu için zor zamanlar yaşıyor. Bu sırada bazı meme ve metaverse coin projeleri yükseliş yaşadı. İşte detaylar…

Bu 6 meme coin en büyük yükselişi yaşadı

Bitcoin 35.000 dolar seviyelerinde işlem görmeye devam ederken bazı meme coin’ler ivme kazandı. Geçtiğimiz 24 saat içerisinde Jejudoge (JEJUDOGE) yüzde 51’lik bir yükseliş ile bu segmentte birinci oldu. Ardından yüzde 15.3 ile Vita Inu (VINU) geldi. Vita Inu, yakın zamanlarda web sitesini yenilediğinin haberini verdi.

Here’s a sneak peak of the new $VINU website! from Vitainu

Üçüncü olarak yüzde 12.9 ile SHIBGF (SHIBGF), dördüncü olarak yüzde 12.8 ile Kitty Coin Solana (KITTY) geldi. Son olarak Yooshiba Inu (YSHIBAINU) yüzde 11.6, Shiba Inu Mother (SHIBM) yüzde 8.4 oranında değer kazandı. Yooshiba Inu, web sitesinde yeni NFT pazaryerinin faaliyete geçtiğini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. O sırada, play-to-earn ve fit-to-earn oyunlarını da duyurdu ve bunların da yakın bir zamanda lansmanının yapılacağının haberini verdi.

Metaverse coin’ler de artış gösterdi

Metaverse coin alanına bakıldığında ise meme coin’ler kadar kazanç gözlemlenmedi. Ancak son 24 saat boyunca en çok iki coin değer kazandı. Bunların birincisi, yüzde 7.3 ile StarLink (STARL) oldu. STARL, kendisini “STARL Metaverse ile sanal alanın yeni sınırına adım atın. Tek başına veya başkalarıyla evrende maceraya atıl ve insanlarla tanışabileceğin, eşyalar ve NFT’ler takas edebileceğin, çeşitli oyun deneyimlerine ve eğlenceye erişebileceğin, uzay gemini değiştirebileceğin, öğrenebileceğin, zanaat yapabileceğin ve yaratabileceğin uzay istasyonlarını keşfet,” ifadeleriyle tanımlıyor. StarLink, yakın bir zamanda STARL Arena’yı açıkladı.

Ardından, yüzde 4.2 ile StarSharks SEA (SEA) geldi. Coinmuhendisi.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere StarSharks ise, oyuncuların, geliştiricilerin ve yatırımcıların sürdürülebilir bir ekosistemde temel NFT’lerin değer evrimini tanımlayabilecekleri, topluluk odaklı bir köpekbalığı metaverse’üdür.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir