Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.400
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.400
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Metaverse Coin Patlaması: Bu 6 Altcoin Dikkat Çekiyor!

Sanal gayrimenkuller veya metaverse tabanındaki araziler, Non Fungible Token (NFT) şeklinde satılıyor ve popülaritesi giderek artıyor. Bu popülarite ile metaverse coin projeleri de patlama yaşıyor.

Metaverse coin projelerinde çılgınlık devam ediyor

Bahsettiğimiz bu mülkleri fiziksel olarak ziyaret edemezsiniz, ancak bu yatırımın cazibesi, bu varlıkların Blockchain’de saklanan sahteciliğe dayanıklı sertifikalarla desteklenmesinde yatıyor. Bu eğilim, gayrimenkule yatırım yapmanın yeni yollarına para yatırmak isteyenlerin dikkatini çekiyor. İnsanlar, bir servet kazanabileceklerine bahse girerek, onlara altı rakam harcamaya hazırlar. Bazıları önümüzdeki 16 ayda üç haneli büyüme bekliyor.

Sanal emlak gerçekten yeni bir kavram değil. Uzaya giren ilk şirketlerden biri, sanal ‘Decentraland’ platformunu işleten Metaverse Group oldu. Ancak Facebook’un Meta olarak yeniden markalaşmasından bu yana, yatırımcıların çeşitli metaverse oyunları ve ilgili metaverse coin projeleri üzerindeki zincirleme etkisi hakkında spekülasyon yapmasıyla bu fikir büyük ilgi gördü.

coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere, Axie Infinity (AXS), Decentraland (MANA) ve The Sandbox’ın (SAND) NFT tabanlı dünyalarındaki mülkler özellikle popüler. MANA geçen yıl %4.258 artış kaydetti. Google sonuçları, bu terimler için arama hacimlerinin kısa sürede arttığını ve kamuoyunun ilgisinin yalnızca son aylarda ateşlendiğini gösteriyor.

DappRadar’a göre, sanal arazi satışları Aralık ayının başında patladı ve sadece dörtmetaverse coin projesi için 105 milyon doların üzerinde gelir sağladı. Bunun içinde oyun platformu Sandbox, NFT satışlarında 86,56 milyon dolar ile hakim olurken, Decentraland ikinci oldu. Hangi metaverse tokeni’nin satın alınacağını seçme kararı, keşfetmek istediğiniz platforma bağlı. Her sanal dünyanın, kullanıcıların dijital arazi satın almalarını sağlayan kendi benzersiz tokeni var. Metaverse’de bir arsa satın almak için kullanılabilecek en popüler token’lerden bazıları: Ethereum (ETH), Axie Infinity (AXS), Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND), Gala Games (GALA), Enjin Coin (ENJ)

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir