Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.192
% 3.77
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.192
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Metacrafters Proje İncelemesi

METACRAFTERS

Proof of  Learn, öğrencilerin Öğrenip Kazanabileceği bir Web3 eğitim platformudur: öğrenirken ödüller kazanarak, başkalarına rehberlik edip yeni bir kariyere doğru ilerleyebilirsiniz. Kullanıcılar, bir öğrenci ve danışman topluluğu içinde öğrenecek ve becerileri, potansiyel işverenler göz önünde bulundurularak blok zincirine yazılan Öğrenim Kanıtı NFT’leri ile doğrulanacaktır.

Önde gelen proje ise Metacrafters. Geliştiricilere blok zinciri üzerinde kodlamayı öğretirken, blok zincirinin tarihini ve bilgisini hayata geçiren sürükleyici bir oyun deneyimidir. Geliştiriciler öğrendikçe kripto ödülleri ve isteğe bağlı web3 becerileri kazanırlar.Vizyonları: İnternet bağlantısı olan ve oyun tutkusu olan herkes akıllı sözleşme geliştiricisi olmayı öğrenebilir ve bu süreçte gelir elde edebilir.

 

Earn $2,000 Learning Web3? Say Hello To Metacrafters

Öğren ve Kazan Metacrafters, geliştiricilerin Öğrenip Kazanabileceği bir Web3 eğitim platformudur: öğrenirken, başkalarına rehberlik ederken ve yeni bir kariyere doğru becerilerini geliştirirken ödüller kazanın. Kurslar Metacrafters, çeşitli web3 protokollerinde kurslar sunar: Solana, Ethereum, Flow, Avalanche, Polygon, gelecekte daha fazlası gelecek.

Kurslar yaklaşık otuz saatlik çalışma gerektirecek şekilde tasarlanmıştır ve video eğitimlerine, bilgili Öğretim Asistanlarına ve canlı bir gerçek dünya kodlama ortamına erişimi olan on saatlik üç modüle bölünmüştür.Kurs Oluşturma Başlangıç ​​olarak kurslarımız, protokollerin kendi girdileriyle Metacrafters ekibi tarafından geliştirilmiştir. Gelecekte, uzmanlıklarını paylaşarak topluma geri vermek isteyen Master Crafters (kurslarımızdan mezun olanlar) tarafından ek kurslar üretileceğini umuyoruz.

Usta Zanaatkarlar, kursları bir kurs teslim ücretiyle birlikte Metacrafters tarafından incelenmek üzere gönderecek ve onaylanırsa, diğer Ustalar bu kursları başarıyla tamamladıklarında ödüller kazanacaklar.

Blokchain ve Web 3 kodlama konusunda ustalaşmak için Kursa kayıt yaptırabilirsiniz.İşte Açılacak olan kursların resmi Twitter kanalında ki duyurusu: 

Metacrafters projesi yatırımcılarından bahsedecek olursak aralarında: 

Animoca BRANDS,Gumi Cryptos,Infinity Ventures Crypto,NEA,Lern Capital gibi şirketler vardır.

Animoca Brands Reveals $1.5 Billion Crypto and Blockchain Gaming AUM - NFTgatorsgumi Cryptos CapitalInfinity Ventures closed 70 million USD GameFi, DeFi, Web3 Fund - UNLOCK Blockchain

Metacrafters projesi çalışma ekibinden bahsedecek olursak: 

Kurucu ve CEO Sheila Marcelo, Care.com’un kurucusu ve CEO’suydu ve şu anda NEA’da bir girişim ortağıdır. Kurucu Ortak ve Ürün Başkanı Kevin Yang, Wyng’de (https://www.wyng.ph/) Kurucu ve CEO ve McDelivery Uygulamasında Ürün Başkanıydı.

Kurucu Ortak ve Tokenomics Başkanı Lauren Tornow, daha önce Care.com’da uluslararası genişleme ve pazarlamaya liderlik etti ve en son Brainly’de Abonelik Başkan Yardımcısı oldu. Sheila ve Lauren, Care.com’da uzun yıllar birlikte çalıştı. Sheila ve Kevin, YGG’den ortak arkadaşları Gabby Dizon tarafından tanıtıldı.

 

Sheila Marcelo, Kurucu ve CEO:

Kevin Yang, Kurucu Ortak ve Ürün Başkanı:

Lauren Tornow, Kurucu Ortak ve Tokenomics Başkanı:

Kelly Wahlberg, CFO:

Sujal Shah, Mühendislik Başkanı:

Jeff Ryan, Başkan Yardımcısı, Tokenomics:

 

Metacrafters projesi yol haritası ve önümüzdeki günler için hedeflerinden bahsedecek olursak :

 

  • 28 Ağustos 2022: Treasure NFT’leri (oyun dünyasında avatarları kaplamak ve silahlandırmak için kullanılabilecek zırh ve koleksiyonlar) ve Learning Guilds (takım olarak oynamak ve öğrenmek için bir lonca kurun)
  • 2022 Yaz-Sonbahar: Alfa Ürün lansmanı

 

Coinmuhendisi olarak bizler sizler için Metacrafters projesini inceledik ve proje hakkında canlı yayınımızda detay verdik sizler proje hakkında detay verdiğimiz yayın kesitine linkten ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir