Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.152
% 3.87
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.152
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Meta Danışmanlık CTO’su: Mücadeleden Bıktım!

Meta danışmanlık CTO‘su ve VR uzmanı John Carmack, mücadeleden bıktığını belirterek Meta‘dan ayrıldığını duyurdu.

Kripto endüstrisinin zorlu süreçleri, metaverse açısından da olumsuzluğa zemin hazırladı. Bir dönemin büyük çaplı akımı olan metaverse, kripto para piyasasının düşüşünden sert etkilendi. Metaverse, kripto yatırımlarının ötesine bir türlü geçemedi. Bunu değiştirmek isteyen Meta CEO’su Mark Zuckerberg, metaverse için milyarlarca dolarlık yatırımlarda bulundu. Ancak Meta, bu yatırımlar nedeniyle sıkıntılı günler geçiriyor. Şirket oldukça fazla zarar etmiş durumda. Son olarak Meta‘da danışmanlık CTO‘su olan John Carmack, görevinden ayrıldığını dile getirdi.

Meta, Sıkıntılı Süreçlerin Ortasında Danışmanlık CTO’sunu da Kaybetti

Meta danışmanlık CTO‘su John Carmack, Meta’da baş teknoloji danışmanlığı pozisyonundan sansasyonel bir şekilde ayrıldı.

Carmack, görevini bırakmasını Facebook üzerinden paylaştı. İlginç bir açıklama yapan Carmack, “Gülünç miktarda insanımız ve kaynağımız var, ancak sürekli olarak kendimizi sabote ediyor ve çaba harcıyoruz” dedi.

Ayrıca Carmack, Meta‘nın organizasyonunu kendisini tatmin etmediğini ve mücadele etmekten bıktığını dile getirdi. VR uzmanı, kendisine ait bir girişimi olduğunu da açıkladı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Meta Danışmanlık CTO’su: Mücadeleden Bıktım!” te bir düşünce

  1. Pingback: Meta, Metaverse'e İçin Hala İstekli | COİN MÜHENDİSİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir