Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.152
% 1.22
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.152
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Mesut Özil, çıkaracağı kripto paranın ismini duyurdu: M10 Token

Investing.com – Bu yılın başında İngiliz futbol kulübü Arsenal ile yollarını ayırarak Fenerbahçe’ye imza atan dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil, kısa süre önce kendi kripto para birimini çıkaracağını duyurmuştu. Bugün Twitter üzerinden takipçilerine seslenen yıldız orta saha, piyasaya süreceği kripto para biriminin ismini açıkladı. Özil’in kripto parası, “M10 Token” olarak adlandırıldı.

Mesut’un bir kripto para çıkaracağı haberi, ilk olarak 10 Ekim’de İngiliz The Sun gazetesi tarafından bildirilmişti. Aradan geçen bir aylık süreçte konuya dair pek bir gelişme duyulmazken Mesut Özil, sessizliğini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla bozdu. Paylaşımında “Coming Soon! (Yakında Geliyor!)” ifadesini kullanan Özil, #m10 ve #m10token etiketlerine de yer vererek çıkaracağı kripto varlığın ismini ilan etmiş oldu.

Paylaşımda ayrıca yeni kripto varlığın sosyal topluluklarının yer alacağı Telegram, Twitter ve Instagram hesaplarının da bağlantıları yer alıyor.

Mesut’un bu hamlesiyle, dünyada kendi kripto para birimini çıkaran ilk futbolcu olmak istediği ifade ediliyor. Spor dünyasının kripto para endüstrisiyle yakın ilişkisi ise sürüyor. Pek çok spor kulübü, çeşitli ortaklıklar vasıtasıyla kendi kripto parasını çıkarmış durumda.

Yazar: Deniz Engin

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir