Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.023
% 3.55
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.023
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Mercedes-Benz, Metaverse ve NFT Planlarının İpuçlarını Verdi

mercedes-benz

Metaverse hamleleri yapan en son otomotiv şirketi Alman Mercedes-Benz Group AG oldu. Şirket kısa süre önce Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne (USPTO) metaverse ve NFT ile ilgili beş ticari marka başvurusunda bulundu.

“Mercedes Benz, Mercedes, S-Class, G-Class ve Maybach” için yapılan beş başvuru, gelecekteki NFT koleksiyonları, NFT’ler için pazar yerleri ve sanal araç parçalarının yanı sıra kripto para birimi ticaretini mümkün kılmak için markanın korunmasını sağlıyor.

Şirketin “Maybach” modeli için yapılan bir ticari marka başvurusu, dijital veya fiziksel hayvan kürkleri, battaniyeler, halılar, kilimler ve paspaslar içeren “kripto koleksiyonları” için planları tanımladı.

“S-Class” modeli için yapılan bir başka başvuruda ise “ses kayıtları, video kayıtları, görüntü dosyaları, müzik ve NFT’ler tarafından doğrulanmış koleksiyon öğeleri içeren sanat eseri, metin, ses, görüntü veya video içeren multimedya dosyalarına” sahip olabileceği belirtildi.

Başvurulara göre “dijital sanat içeren” veya “koleksiyonluk bir öğeyi temsil eden” bu NFT’ler, metaverse platformlarına atıfta bulunarak “çevrimiçi sanal dünyalarda kullanım içindir” ibaresi kullanıldı.

Bu Mercedes’in blok zinciri ile ilk girişimi değil, zira tedarik zinciri boyunca sözleşmelerin tutarlı bir şekilde belgelenmesini sağlamak için teknolojinin uygulanmasını zaten test etmişti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir