Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.592
% 3.84
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.592
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Meme, Web3 ve Metaverse Coin Analizi: Bu 9’u Sıçradı!

Bitcoin 40.000 doların altına inse de, altcoin fiyatları yükselmeye devam ediyor. Geçtiğimiz 24 saatte Bitcoin’deki düşüş sonucu piyasa değeri ile büyük sayılabilen altcoin’ler de geri çekilme yaşasa da çeşitli metaverse, meme ve web3 coin projesinin değeri arttı. İşte detaylar…

Bu 8 metaverse ve meme coin projesi yükseldi

Metaverse coin alanına bakıldığında dört kripto para birimi, yükselişiyle dikkat çekiyor. VIBE (VIBE) yüzde 27.2 oranında yükselerek bu alanda lider oldu. Ardından gelen MegaCryptoPolis (MEGA), yüzde 19.7’lik bir yükseliş yaşadı. Bunun dışında GensoKishi Metaverse (MV) yüzde 8.7, Avaxtars (AVXT) yüzde 8.5 oranında değer kazandı.

Geçtiğimiz yıl Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB)’nun astronomik kazançlar sağlaması nedeniyle ivme kazanan meme coin’lere bakıldığında ise Shiba Inu Mother (SHIBM) yüzde 127.3 oranında değer kazandı. İkinci olarak Shibaken Finance (SHIBAKEN) yüzde 16.8, Lets Go Brandon (LETSGO) yüzde 16.7 yükseldi. Son olarak Swole Doge (SWOLE) yüzde 15.4 oranında değer kazandı. Swole Doge projesi, Solana Blockchain’ini kullanarak kripto para biriminin benimsenmesini artırmak için meme coin topluluğunu genişletmek için topluluk odaklı bir çabadır.

Swole Doge ekosistemi, kendi DEX’i ve diğer yardımcı programların yanı sıra NFT’ler de dahil olmak üzere tam özellikli bir platform olmayı planlıyor. Başlangıcından bu yana, geliştiriciler, herhangi bir karar verirken ve projeyi genişletirken yeni fikirler geliştirirken mümkün olduğunca şeffaf ve topluluk odaklı olmak için tüm önlemleri aldı. Projeyi büyütmek ve kripto para birimine geçişi hızlandırma çabasında olduğunu belirtiyor.

Yalnızca bu web3 coin’i arttı

Metaverse ve meme coin’lerin dışında web3 alanına bakıldığında, yalnızca Big Data Protocol’ün (BDP) kayda değer bir yükseliş kaydettiği görülüyor. BDP, son 24 saatte yüzde 16.06 oranında değer kazandı. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere BDP, Big Data Protocol için yönetim tokenıdır. Big Data Protocol, ticari olarak değerli veriler için likit bir pazara güç sağlar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir