Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.180
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.180
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Meme, Web3 ve Metaverse Coin Analizi: Bu 8’i Fırladı Gitti!

Kripto para birimleri hafta sonuna olumsuz fiyat hareketleri ile girdi. Bitcoin 30.000 doların altına indi ve bu durum, altcoin fiyatlarının da aşağı yöne inmesine neden oldu. Ancak piyasada yeşil renkte olan bazı web3, metaverse ve meme coin projeleri de yer alıyor. Bu yazımızda, son 24 saatte en çok yükselen coin’leri ele alacağız. İşte detaylar…

Bu üç metaverse coin değer kazandı

Metaverse coin alanına bakıldığında, yalnızca üç altcoin yükselişiyle öne çıkıyor. Ancak piyasanın düşüş yaşadığı göz önüne alındığında, bu sayı normal gözüküyor. En çok yükselen ilk metaverse coin, Torum (XTM) oldu. XTM, yüzde 9.1 oranında değer kazandı. Daha önce de bildirildiği üzere Torum, geçtiğimiz aylarda KuCoin’den yatırım almıştı. Ardından Mars4 (MARS4) yüzde 7.6’lık yükselişiyle öne çıktı. MARS4’ün CMO’su geçtiğimiz günlerde bir soru cevap etkinliği gerçekleştirdi.

Son olarak Ethernity Chain (ERN) yüzde 7.2 oranında değer kazandı. Ethernity Chain, destek verdiği The Exorians Universe isimli metaverse’ü için geçtiğimiz günlerde bir fragman yayınladı ve yatırımcıları heyecanlandırdı.

Meme coin’ler de artış yaşadı

Meme coin’lere bakıldığında ise ilk sırada PolyDoge (POLYDOGE) yer alıyor. POLYDOGE, yüzde 19.3’lük bir yükseliş yaşadı. Proje, geçtiğimiz gün Olive DAO ile bir soru cevap etkinliği gerçekleştirdi ve kullanıcıların sorularını yanıtladı. Etkinliğe katılanlara, 50 PDD verildi. İkinci olarak IoTexShiba (IOSHIB) yüzde 11, üçüncü olarak HODL (HODL) yüzde 10.2 değer kazandı. Son olarak Jejudoge (JEJUDOGE) yüzde 8.4 yükseldi.

Yalnızca bir web3 coin ivme kazandı

Web3 alanına bakıldığında ise yalnızca Crust Network (CRU) kayda değer bir yükseliş yaşamış gibi görünüyor. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Crust Network, hem Web 3.0 hem de Web 2.0 ekosistemi için merkezi olmayan bir depolama ağı ve bulut çözümleri sunar ve Polkadot’un Substrate çerçevesi üzerine kuruludur. IPFS protokolü için benzersiz bir teşvik katmanı sağlar ve verilerin güvenliğini, gizliliğini, performansını ve sahipliğini geliştirmek için Blockchain teknolojisini kullanır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir