Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.350
% 4.33
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.350
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Meme, Web3 ve Metaverse Coin Analizi: Bu 16 Coin Fırladı!

Geçtiğimiz 24 saat boyunca çeşitli  metaverse, meme ve web3 coin projeleri artış yaşadı. İşte detaylar…

8 metaverse coin yükseldi

Geçtiğimiz 24 saat boyunca Bitcoin ve diğer altcoin’ler düşüş yaşarken metaverse coin’lerde yükseliş gözlemlendi. En çok yükselenlerin başında yüzde 35.3 ile Neos Credits (NCR) vardı. Ardından yüzde 17.8 le ChainCade (CHAINCADE), yüzde 16.3 ile NFT Worlds (WRLD), yüzde 15.8 ile The HUSL (HUSL) geldi. Somnium Space CUBEs (CUBE) ve Torum (XTM), yüzde 12 civarlarındaki yükselişleriyle gündeme gelirken Mist (MIST) ve Decentral Games (DG) yüzde 11 seviyelerinde artış yakaladı.

Bu meme coin’ler de ivme kazandı: SHIB lider

Meme coin’lere bakıldığında, popüler kripto para birimi olan Shiba Inu’nun (SHIB) liderlikte olduğu görülüyor. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere SHIB, Robinhood’da listelenmesiyle ivme kazandı ve bu ivmesini bugün, sabah saatlerinde SHIB: The Metaverse’te ilk arazi satın alımlarının başlamasıyla sürdürdü. Yazım sırasında yüzde 15.4’lük bir artış yaşamış durumda.

Öte yandan Banano (BAN) yüzde 14.5, Catbonk (CABO) yüzde 14.5, DogeGF (DOGEGF) yüzde 13.6, Boss (BOSS) yüzde 11.7, SafeMoon Inu (SMI) yüzde 11.2, Poodl Token (POODL) yüzde 10.8 oranında değer kazandı.

Bir metaverse coin artış yaşadı

Metaverse ve meme coin’lerin dışında web3 alanındaki bir coin de yükselişiyle gündeme geldi. Golen (GLM), son 24 saatte yüzde 10 oranında yükseliş yaşadı. Golem Ağı, merkezi olmayan bir hesaplama ağıdır, ihtiyaç duyanlara talep üzerine yedek bilgi işlem gücünü dağıtmanın yeni bir yoludur. Kullanıcıların hesaplama satın almak ve satmak için eşit olarak katıldığı, karmaşık görevleri ağdaki daha küçük alt görevlere böldüğü bir eşler arası ağ oluşturur. Golem’de merkezi bir otorite yoktur.

Ağdaki hesaplamalar için ödeme yapmak için GLM gereklidir. İstek Sahibi olarak, görevinizin tamamlanması için ödemeye hazır olduğunuz GLM miktarı için bir teklif belirlersiniz. Sağlayıcı olarak, istemci sahipleri için bilgisayar görevleri yaparak GLM kazanırsınız. Minimum ve maksimum fiyat eşiklerinizi ayarlarınızda belirleyebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir