Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.002
% 3.23
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.002
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Meme, Web3 ve Metaverse Coin Analizi: Bu 15’i Fırladı!

Bitcoin, rallilerinden sonra nispeten sakin kaldı ve 39.000 doların altında oturuyor. Çoğu altcoin de benzer bir konumdadır ve her iki yönde de çok az veya hiç belirleyici hareketi yok. Çift haneli rakamlarla yükselen ALGO’nun yanı sıra Terra ve Avalanche, hafif kazançları olan birkaç coin oldu. Ancak bunların dışında belirli bazı metaverse, meme ve web3 coin projesi artış yaşadı. İşte detaylar…

Bu 7 metaverse coin, en büyük yükselişi yaşadı

Son 24 saatte, 7 metaverse coin ciddi bir yükseliş yaşadı. En çok değer kazananlar arasında lider olan, yüzde 20.8 ile Magic (MAGIC) idi. Ardından yüzde 16 ile StarLink (STARL), üzde 13.4 ile Vulcan Forged (PYR) geldi. Dördüncü olarak Atari (ATRI), beşinci olarak VIBE (VIBE) yükseliş yaşadı. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere VIBE, geçtiğimiz gün yaptığımız metaverse coin listesinde de yükseklerde yer alıyordu. Son olarak Meta Spatial (SPAT) yüzde 11.5, The HUSL (HUSL) yüzde 9.7 oranında değer kazandı.

Yükseliş yaşayan meme ve web3 coin’ler

Metaverse coin’lerin ardından meme coin’lere bakıldığında, ilk sırada Sincere Doge (SDOGE) geliyor. SDOGE, yüzde 24.6’lık bir artış yaşamış durumda. Öte yandan yüzde 21.2 ile DogeFi (DOGEFI), yüzde 10.1 ile SafeMoon Inu (SMI) geliyor. Son olarak yüzde 9’luk bir artış ile Kangal (KANGAL), yüzde 8.3’lük bir artış ile CumRocket (CUMMIES) listelerde yerini aldı.

Web3 coin’lere bakıldığında en çok yüzde 26.1 ile Flux (FLUX) göze çarpıyor. Flux, ölçeklenebilir merkezi olmayan bulut altyapısının yeni neslidir. Uygulamalarınızı aynı anda birden çok sunucuda geliştirmeniz, yönetmeniz ve oluşturmanızı sağlıyor. Flux’ın ardından yüzde 10.42 ile Helium (HNT), yüzde 7.5 ile API3 (API3) geliyor. Helium nesnelerin interneti (IoT) cihazları için merkeziyetsiz Blockchan sağlarken API3, API’lerin merkezi olmayan sürümlerinin ölçeklerde oluşturulmasına, yönetilmesine ve paraya çevrilmesine izin vermeyi hedefleyen bir Blockchain projesidir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir