Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.619
% 0.42
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.619
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Meme ve Metaverse Coin’ler Patladı: Bu 11 Coine Bakın!

Bitcoin ve genel kripto para piyasası, BTC’nin 30.000 doları yeniden kaybetmesinin ardından toparlanmaya çalışıyor. Bu sırada çeşitli metaverse ve meme coin projeleri değer kazanmaya devam etti. İşte geçtiğimiz 24 saat boyunca en çok yükselen coin’ler…

Bu 5 metaverse coin, en çok yükselişi yaşadı

Metaverse coin projelerine bakıldığında, Avaxtars (AVXT) yüzde 23.4 ile öne çıkıyor. Avaxtars, metaverse ve play-to-earn oyununda kupa kayıtlarının başladığının haberini verdi. Oyunda kupayı kazananlar, toplamda 700.000 AVXT’i paylaşacak. Katılacak takımların toplam sayısı ise 32 olacak.

AVXT’nin ardından Benzene (BZN) yüzde 16.2 oranında değer kazanmış gibi görünüyor. ChainCade (CHAINCADE) yüzde 15.6, Genesis Worlds (GENESIS) ise yüzde 12.1 oranında değer kazandı. GENESIS’in “GameCredits”i tarafından desteklenen Brawl Chain’in Block Brawlers topluluk satışı, bugün başlıyor. Son olarak Victoria VR (VR), yüzde 10.7 yükseldi. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Victoria VR (VR), bugün bir soru cevap etkinliği gerçekleştirecek.

6 meme coin değer kazandı

Meme coin segmentine bakıldığında ise göze 6 altcoin çarpıyor. 24 saatlik süreçte en çok yükselen coin, Shih Tzu (SHIH) oldu. Ardından yüzde 21.4 ile WallStreetBets DApp (WSB) geldi. Shiba Inu Mother (SHIBM) yüzde 17.5 yükselirken 1-UP (1-UP) yüzde 13.9, Kawakami (KAWA) ise yüzde 13.8 değer kazandı. Sincere Doge (SDOGE), yüzde 10.3 yükseldi. SDOGE, ödüllerin otomatik olarak dağıtıldığı bir tokendır. Projenin tanımına göre “SincereDoge çok verimlidir ve uzun vadeli sahiplerini ödüllendirmek için tasarlanmıştır,”. SDOGE, BSC (yeni adıyla BNB Chain) üzerine kurulmuş bir coin’dir.

Piyasada genel durum nedir?

Bu sırada Bitcoin boğaları Pazar akşamı geç saatlerde varlığı yükseltti. Sonuç olarak, Bitcoin bu seviyenin üzerine çıktı ve (Bitstamp’ta) 30.600 dolarlık çok günlü en yüksek seviyeye tırmanmaya devam etti. Bununla birlikte, son iki hafta içinde defalarca olduğu gibi, BTC bu noktada nihayetinde başarısız oldu ve yörüngesini tersine çevirdi. Birkaç saat içinde, Bitcoin neredeyse 2.000 dolar düştü ve kendisini bir kez daha 29.000 dolardan işlem görürken buldu. Haftanın ortasında da bu seviyeleri sergilemeye devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir