Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.790
% 1.22
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.790
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Meme ve Metaverse Coin Analizi: O 6 Altcoin Uçuyor!

Geçtiğimiz gün boyunca küresel kripto para piyasasının değeri, Bitcoin ve diğer altcoin’lerdeki düşüşün devam etmesiyle, yüzde 2.3 oranında gerileyerek 1.86 trilyon dolara indi. Bu sırada 3 metaverse ve 3 meme coin projesi yükseliş yaşadı. İşte son 24 saatte bu alanlarda en çok değer kazananlar…

Bu 3 metaverse coin, en büyük yükselişi yaşadı

Metaverse alanına bakıldığında, en çok yükselen coin ChainCade (CHAINCADE) gibi görünüyor. CHAINCADE, yüzde 58.4 oranında değer kazandı. ChainCade, amacını, “arcade oyunlarının nostaljisini de beraberinde getirerek bu alanda bir mega oyuncu olmak” olarak tanımlıyor.

Öte yandan StarSharks SEA (SEA) yüzde 30.3 oranında yükseliş yaşadı. StarSharks, oyuncuların, geliştiricilerin ve yatırımcıların sürdürülebilir bir ekosistemde temel NFT’lerin değer evrimini tanımlayabilecekleri, topluluk odaklı bir köpekbalığı metaverse’üdür. Bu proje, içeriğin değerini toplulukla geliştirmeyi ve paylaşmayı ve varlıkların tek bir oyunda izole edildiği mevcut GameFi dünyasını bozmayı amaçlıyor.

Son olarak metaverse alanında, yüzde 11.3’lük bir yükseliş ile The HUSL (HUSL) gündeme geldi. Eylül 2021’de piyasaya sürülen HUSL, müzisyenlerin NFT ve Blockhain teknolojisini kullanarak dünya çapındaki hayranlarıyla bağlantı kurma biçimlerini kökten değiştirmelerine olanak tanıyor. HUSL, yaratıcıya, kendi şartlarında ve kendi istekleriyle etkileşimde bulunma gücünü geri veriyor.

Meme coin’ler de ivme kazandı

Metaverse coin’lerin dışında, meme coin’lere bakıldığında da 3 coin göze çarpıyor. Öncelikle Sincere Doge (SDOGE) yüzde 35.8 oranında değer kazandı. Kendi tanımlarına göre “otomatik ödül dağıtımına sahip bir token olan SDOGE, finansal durumunuza güvenle yatırım yapmak için benzersiz, yeni ve heyecan verici bir yol sunar”.

SDOGE’un ardından yüzde 22.1 ile Shibaken Finance (SHIBAKEN) yükseliş yaşadı. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Shibaken tokenı, Ethereum Blockchain’i üzerine inşa edilmiştir ve 22 Nisan 2021’de yayına girmiştir. Son olarak YetiCoin (YETIC) yüzde 9.8 yükseldi. YetiCoin, kripto para ve fitness konusunda tutkulu bir proje olduğunu söylüyor. Proje, insanları spora ve etkinliklere teşvik etme amacı güdüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir