Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.146
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.146
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Meme ve Metaverse Coin Analizi: Bu 8 Altcoin Patladı!

Dünkü katliamdan sonra, Bitcoin biraz daha düştü ve birkaç ayın en düşük seviyesine geriledi. Çoğu altcoin benzer bir konumda ve Terra günlük ölçekte en fazla değeri kaybetti. Buna karşılık, TRON, Algorand ve Monero stabil kalmayı başardı. Bu sırada 4 metaverse coin ve 4 meme coin yükselişler yaşadı. İşte detaylar…

Bu 4 metaverse coin, yükselişiyle güne damga vurdu

Geçtiğimiz 24 saat boyunca çeşitli metaverse coin projeleri yükseliş yaşadı. İlki, yüzde 33.1’lik bir yükseliş ile GameX (GMX) oldu. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere GameX, Play 2 Earn (oyna ve kazan) mekanizması ve oyun içi NFT nadirlik entegrasyonu dahil Blockchain’de heyecan verici 3D ve VR oyunları geliştirme misyonuyla dünyanın dört bir yanındaki hevesli oyuncular tarafından kurulan yenilikçi bir projedir. Ardından yüzde 15.8 ile Neos Credits (NCR), yüzde 12 ile StarSharks SEA (SEA), yüzde 7.6 ile cocktailbar.finance (COC) geldi.

Neos VR, bilinmeyen için tasarlanmış bir metaverse’dür. Herkesin sosyal bir ortamda yapacak ilginç veya faydalı bir şeyler bulabilmesi için tasarlanmış, sanal gerçeklik için en çok yönlü ve zengin özelliklere sahip kaynaklardan biridir. StarSharks, bir köpekbalığı metaverse’üdür.

Meme coin’ler arasında yüzde 400 yükselen var

Meme coin’ler arasında ise daha etkileyici kazanımlar elde eden projeler var. Örneğin LiteDoge (LDOGE), yüzde 425’lik bir yükseliş yaşamış durumda ve 0.00010 dolardan işlem görüyor.  LiteDoge (LDOGE), açık kaynaklı bir eşler arası kripto para birimidir ve BTC fork’udur. LiteDoge, Paso Robles, California’dan Shawn Macgregor tarafından yaratılmıştır. Birçok kişi tarafından gümüş Doge olarak kabul edilen kripto para birimi, dünyaya gelen ikinci Doge idi.

LDOGE topluluğu, Reddit, Telegram ve Discord gibi sosyal medya sitelerinde LiteDoge’u bir bahşiş sistemi olarak kullandı.  Ardından gelen HotDoge (DOTDOGE) yüzde 23.6 oranında değer kazandı. Son olarak Boss (BOSS) yüzde 9.9, Yooshiba Inu (YSHIBAINU) yüzde 8.3 oranında ivme yakaladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir