Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.600
% 2.01
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.600
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Meme Coin Analizi: DOGE, SHIB ve ELON’u Neler Bekliyor?

2021, meme coinler için oldukça tuhaf bir yıldı, çünkü coinlerin çoğu yıl içinde neredeyse herkesin dikkatini çeken garip bir şekilde çılgın ralliler gördü. Ralliler o kadar önemliydi ki, meme paralarından bazıları bir süre için piyasa değeri ile ilk 10 kripto listesine bile girdi. Bununla birlikte, son zamanlarda meme coinlerin düştüğünü ve ilk 10 listesinden tamamen çıkarıldıklarını gördük. coinmuhendisi.com olarak şimdi DOGE, SHIB ve ELON’dair değerlendirmelere yer veriyoruz.

DOGE, SHIB ve ELON’u neler bekliyor?

Her şey, Tesla CEO’su Elon Musk’ın Dogecoin hakkında sık sık tweet atmasıyla başladı. Musk’ın tweetleri daha sonra coinin kısa bir süre sonra sahip olduğu inanılmaz koşuyu ateşleyecekti. Shiba Inu daha sonra diğer birçok yeni meme coin gibi Dogecoin’den ilham alacaktı. SHIB ve diğer bazı meme paraları, DOGE’lerden bile daha inanılmaz rallilere sahipti. En dikkate değer olanı, Shiba Inu’nun Ekim ayındaki rallisiydi ve bir noktada 30 günde %1000 arttı. Peki meme coinleri neler bekliyor? Aslında, bir Arcane Research raporu, meme coinlerin çoğunun 2022’de belirsizliğe gireceğini tahmin ediyor, ancak yılın sadece ilk haftasındayız. Öyleyse, meme coinlerin şu anda nasıl performans gösterdiğine bir göz atalım. Yazım sırasında, Dogecoin’in fiyatı son 7 gün içinde %12.88 düşüşle 0.1505 dolar civarında dalgalanıyor. İşte son beş gün içinde madeni paranın fiyatındaki eğilimi gösteren bir grafik:

Shiba Inu‘nun fiyatı, son 7 gün içinde %16,80 düşüşle 0,00002818 dolar oldu.

Dogelon Mars‘ın yazım zamanındaki fiyatı, son 7 gün içinde %24,80 düşüşle 0,000001242 dolar civarında dalgalanıyor.

Hepsi düşüş eğiliminde gibi görünse de, henüz alarm vermek için kesinlikle bir neden yok. Bunun nedeni, Bitcoin ve Ethereum dahil olmak üzere tüm kripto pazarlarında genel bir düşüş eğilimi olmasıdır. Ve açıkçası, Dogecoin ve Shiba Inu, meme coinler dünyasında hala kendilerini tutuyorlar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir