Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.892
% 1.55
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.892
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

McLaren Patronu: Formula 1, FTX Krizinden Zarar Görmeyecek

McLaren Formula 1 CEO’su Zak Brown, Formula 1’in FTX krizinin tetiklediği karmaşadan etkilenmeyeceğini söyledi.

8 milyar dolarlık likidite krizinin ardından FTX’in iflas başvurusu, kripto piyasalarında paniğe yol açtı ve aynı zamanda F1 takımlarını etkiledi. Griddeki takımlardan sekizinin kripto şirketleriyle sponsorluk anlaşması var ve F1’in Crypto.com borsasıyla büyük bir anlaşması var.

FTX, Mercedes takımının sponsoruydu. FTX’in iflasa sürüklenmesi Alman otomobil üreticisinin Brezilya Grand Prix’sinin öncesi anlaşmayı askıya almasına, şirketin logolarını arabasından ve varlıklarından kaldırmasına neden oldu.

McLaren Patronu, Kripto ve Formula 1 Sektörüne Güveniyor

FTX’in iflas etmesi, kredileri veya finansal anlaşmaları olan diğer şirketleri etkiledi. Diğer büyük borsaların rezervlerine ilişkin belirsizliğin ortasında piyasada bulaşmaya ilişkin endişelere yol açtı.

McLaren Formula 1 CEO’su Zak Brown ise kripto piyasasının en güçlü katılımcılarının hayatta kalacağını göreceğini söylediği için durumun F1 üzerindeki etkisi konusunda fazla endişelenmeye gerek görmüyor.

Kripto sektöründeki düşüşün F1 üzerindeki potansiyel etkisinin daha geniş bir risk olup olmadığı sorusuna Brown, şu şekilde yanıt verdi:

“FTX olayı kesinlikle tam bir karmaşa gibi görünüyor. Başladığı zamanki internete benzetiyorum. Bir sürü internet şirketiniz vardı. Birçoğu başaramadı, ancak Amazon gibi şirketler oldukça iyi çıktı. Sanırım kripto ve blockchain için de aynısı olacak. O kadar çok insanın ona doğru koştuğunu gördün. Sonuçta bir avuç gerçek ciddi oyuncu olacak ve bu sayının ne olduğunu bilmiyorum.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir