Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.689
% 1.98
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.689
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Mayıs’ta İzlenecek 3 Metaverse Coin Belli Oldu!

Metaverse coin’ler, kripto para piyasası kritik destek seviyelerini tutmayı başardıkça bu hafta yatay işlem görmeye devam ediyor. Bu makalede, analist Paul Brabus’un listesinden, Mayıs 2022’de izlemek için 50 milyon doların altında piyasa değerine sahip ilk üç metaverse coin projesini inceleyelim.

Mayıs izleme listesine alabileceğiniz en iyi 3 metaverse coin

Dotmoovs (MOOV) – 21 milyon dolar

Haziran 2021’de piyasaya sürülen Dotmoovs (MOOV), kullanıcıların serbest stil futbol ve dans performanslarında birbirleriyle yarışarak ödüller kazanmalarını sağlayan bir mobil uygulamaya sahip metaverse coin projesidir. Dotmoovs’u tanımlamanın en iyi yolu, popüler sosyal medya uygulamasına benzer kullanıcı ara yüzü ve içerik tüketimine sahip olduğu için TikTok’un Blockchain tabanlı bir sürümüdür.

Dotmoovs, geçen ay birçok oyna-kazan projesinin yükseliş ivmesi yaşadığında önemli bir fiyat artışı gördü. 21 milyon dolarlık piyasa değeri ile Dotmoovs, oldukça düşük değerlidir. Şu anda PancakeSwap, Uniswap, BKEX, Hotbit ve Gate.io üzerinde listeleniyor.

Star Atlas (ATLAS) – 36 milyon dolar

Eylül 2021’de piyasaya sürülen Star Atlas (ATLAS), piyasadaki en iyi tasarlanmış Solana tabanlı metaverse Blockchain oyunlarından biridir. Projenin metaverse’i 2620’de kuruluyor ve kullanıcıların galaksiler arası çatışmanın sonucunu etkilemek için üç gruptan birine seçerek mücadele edebilecekleri bir dünya sağlıyor.

Star Atlas, NFT’leri satın almayı ve fiyatlarını takip etmeyi kolaylaştıran teklif tarzı bir NFT pazarına sahip. ATLAS hizmet varlığı ve POLIS yönetişim token’i olarak görev alıyor. Bu iki token Kraken, PancakeSwap, Raydium, FTX ve Gate.io borsalarında listelenmektedir.

Highstreet (HIGH) – 47 milyon dolar

Ekim 2021’de piyasaya sürülen Highstreet (HIGH), kullanıcıların ödül kazanmaları için DeFi ve RPG yönlerine sahip NFT’leri içeren Blockchain tabanlı metaverse inşa ediyor. Highstreet, kontrol etmeniz gereken sınırlı sayıda koleksiyonlar içeren yerel bir NFT pazarına sahip. Highstreet’in metaverse’i ayrıca, kullanıcıların “İlk Ev Teklifleri” adı verilen bir süreç aracılığıyla sanal dünyasında sanal gayrimenkul satın almalarını sağlıyor.

Son olarak, Highstreet, HIGH token sahiplerinin projeyi destekleyerek ve platforma likidite sağlayarak ödüller kazanmalarını sağlayan bir stake panosuna sahiptir. Kullanıcılar ayrıca Forever Fomo Duck Squad adlı NFT koleksiyonlarından birini stake ederek de DUCKS kazanabilirler. Coinmuhendisi.com olarak hazırladığımız metaverse rehberine buradan (bölüm-1, bölüm-2) ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir