Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.702
% 0.59
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.702
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Mayıs Ayında Patlayacak 6 Altcoin Açıklandı!

Bir kripto para analisti olan Valdrin Tahiri, Mayıs ayında patlama yaşayabileceği düşünülen 6 altcoin projesini listeledi. Bu altcoin’lerde yaşanacak önemli gelişmeleri ve fiyat beklentilerini paylaştı. İşte detaylar…

Dikkat çekilen İlk altcoin: Kava (KAVA)

Kava.io, kredi vermek için merkezi olmayan bir finans (DeFi) platformudur. Borç vermenin yanı sıra, kullanıcıların yatırım yapmasına ve kazanmasına olanak tanır. Platform ayrıca farklı zincirler arasındaki etkileşimleri de destekler. Platformun güvenliğini sağlamak için yerel token KAVA kullanılır. KAVA, 770 milyon dolarlık piyasa değeri ile 88. sırada yer alıyor. KAVA Network 1.0 Mainnet lansmanı 10 Mayıs’ta gerçekleşecek. Bu, Kava Network’ün tam lansmanı olacak. Geliştiricilerin kusursuz birlikte çalışabilirlik ile Cosmos ve Ethereum ekosisteminde oluşturmalarına izin verecek.

Daha sonra, ETH köprüsü bu ay içinde devreye girecek ve binlerce ERC-20 varlığını KAVA ağına bağlayacak. Son olarak, ay sonuna kadar ağda likit staking uygulanacaktır. Fiyat hareketine gelince, Tahiri’ye göre KAVA 30 Nisan’da yükselen bir destek çizgisinden ayrıldığından beri düşüyor  4.07 dolara destek alanında sıçramasına rağmen herhangi bir yükseliş işareti göstermiyor.

Harmony (ONE) için Mayıs ayı nasıl geçecek?

Harmony, merkezi olmayan uygulamaların (DApp’ler) oluşturulmasını kolaylaştıran bir Blockchain platformudur. Benzersizliği, node doğrulama süresini azaltarak blokların oluşturulma hızını büyük ölçüde artıran rastgele durum sharding protokolünden gelir. Protokolü güvence altına almak için Harmony, Doğrulanabilir Rastgele İşlev (VRF) kullanır. Platformun yerel tokenı ONE’dır. ONE, 994 milyon dolarlık piyasa değeri ile 73. sırada yer alıyor.

Harmony, Mayıs ayında DeFi ittifak kohortu gibi çok sayıda etkinlik ve konferans düzenleyecek. Analiste göre ONE için fiyat hareketi, fiyat uzun vadeli azalan paralel bir kanaldan ayrıldığından düşüş gösteriyor. Bu çizgi geri kazanılana kadar trend yükseliş olarak kabul edilemez.

Analist, Algorand (ALGO)’ı da analiz etti

Algorand, çeşitli uygulamaları destekleyen bir Blockchain ağıdır. Güvenli, ölçeklenebilir ve verimli olmayı amaçlar ve bir proof-of-stake (PoS) protokolü üzerinde çalışır. İlk coin teklifi (ICO) Haziran 2019’da yapıldı ve ana ağ daha sonraki ay yayınlandı. ALGO, 26 Nisan’da FTX borsasında listelendi. Ancak bu durum fiyata olumlu bir etkide bulunmadı. Aksine, ALGO iki gün sonra 0.70 dolarlık yatay destek alanından ayrıldı ve 30 Nisan’da 0.53 doların en düşük seviyesine ulaştı.

ALGO, yaklaşık 4 milyar dolarlık piyasa değeri ile 31. sırada yer alıyor.  Coinmuhendisi.com olarak bugün sabah saatlerinde belirttiğimiz üzere ALGO’nun fiyatı, FIFA ile ortaklık kurulduğunu açıklamasının ardından ivme kazandı.

Altcoin projesi Astar (ASTR)’da önemli gelişmeler yaşanacak

Astar, Polkadot Blockchain’indeki bir DApp merkezidir. Sonunda çeşitli sanal makineleri ve Blockchain’leri destekleyecek çok zincirli bir akıllı sözleşme platformu olmayı hedefliyor. Polkadot akıllı sözleşmeleri desteklemediği için Astar, geliştiricilerin Polkadot ekosistemi üzerinde geliştirmelerini sağlayan parachain olmayı hedefliyor. Astar farming’inde AVAUL ve KAGLA gibi yaklaşık 15 yeni proje bu ay başlayacak. Ancak ASTR, 10 Nisan’da tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 0.338 dolara ulaştığından beri düşüyor. Şimdiye kadar yüzde 58 düştü. Analiste göre henüz yerinde bir yukarı dönüş işareti yok.

Electra Protocol (XEP) yükseliş işareti göstermiyor

Electra protokolü, PoS konsensüsü kullanan açık kaynaklı bir platformdur. Yerel coin’i XEP, amiral gemisi ürünü Electapay’e güç sağlar. Electapay, düşük işlem ücretleri, neredeyse anında işlemler ve kusursuz güvenlik sunan eksiksiz bir ödeme çözümüdür. Bu ay, Electra protokolü bir kripto oyun projesiyle ortaklık ilan edecek ve cüzdanını piyasaya sürecek. Analiste göre fiyat hareketi, XEP’in 0,0065 dolarlık destek alanı içinde gezindiğini ancak henüz herhangi bir yükseliş işareti göstermediğini gösteriyor.

Mist (MIST): İşte izlenecek seviyeler

Mist, BNB Chain üzerine inşa edilmiş, oyna-kazan (P2E) non fungible token (NFT) ekosistemidir. Oyun içi yardımcı program tokenı, çeşitli oyun içi eylemler için kullanılan MIST’dir. Oyunun alfa öncesi sürümü 9 Mayıs’ta çıkacak. Ancak analiste göre MIST, 2 Mayıs’tan bu yana azalan bir takoz içinde düşüyor. Ek olarak, MIST 0.786 Fib geri çekilme destek seviyesine 0.053 dolardan yaklaşıyor ve bu durum bir sıçrama olasılığını destekliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir