Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.427
% 0.25
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.427
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Mayıs Ayında Bu 4 Altcoin’e Dikkat: İşte Olacaklar!

Kripto piyasa değeri, Nisan ayında %17,34 düşüşle 2,09 trilyon dolardan 1,73 trilyon dolara geriledi. Spesifik olarak altcoin piyasası da benzer düşüşler yaşadı ve Şubat ayında yaklaşık 1,22 trilyon dolardan %19’un üzerinde kayıpla ay sonunda şu anda 988 milyar dolara ulaştı. İşte Mayıs için genel görünüm…

İşte Mayıs ayına işaret eden 4 altcoin projesi

Cardano (ADA), bu yazının yazıldığı tarih itibariyle, son 24 saatteki işlem hacmi açısından şu anda Bitcoin ve Ethereum’u geride bırakıyor. Blockchain, Bitcoin ve Ethereum’dan önemli ölçüde daha az işlem ücreti sunduğundan, bu son 3 aydır trendlerde. Ayrıca, DeFi Llama’dan gelen veriler, Cardano TVL’sinin 113,9 milyon dolardan ay sonuna kadar 196,5 milyon dolara %65,73 büyüdüğünü gösteriyor. Bu büyüme, Cardano’ya artan katılımın ve platformda başlatılan WingRiders (WRT) gibi daha yeni DEX platformlarının bir sonucudur.

Ethereum’u (ETH) çevreleyen pek çok cesaret kırıcı haber var. CoinShares’in en son Digital Asset Fund Flows raporundan elde edilen veriler, kurumsal yatırımcıların artık ETH ile ilgilenmediğini ima ediyor. Rapor, kurumsal yatırımcıların 3,5 milyon dolar değerinde Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Terra (LUNA) ve Algorand (ALGO) yatırımlarını öne çıkarırken, Ethereum ürünlerinden sermaye çıkışlarının toplamda 16,9 milyon dolar olduğunu ortaya koyuyor.

Lansmanından sadece bir aydan biraz daha uzun bir süre sonra, dünyanın en prestijli NFT koleksiyonlarından biri olan Bored Ape Yacht Club’ın (BAYC) yerel token’i olan ApeCoin (APE), piyasa değeri açısından ilk 30’a girerek 24. sırada yer aldı. Bunun nedeni, platformun geliştirici topluluğu Yuga Labs, ana metaverse projesi ‘Otherside’ı piyasaya sürmeyi ima ettiği için heyecan ve beklentiydi. Yuga Labs ekibi, müzayede etkinliklerinden toplanan APE’in bir yıl süreyle kilitli kalacağını açıkladı. Duyuruya göre, BAYC ve MAYC sahipleri, müzayededen hemen sonra 21 gün boyunca NFT talep edebilecek.

STEPN (GMT), Solana tabanlı GameFi öğelerine sahip, kendine özgü bir “Web3 yaşam tarzı uygulamasıdır”. Kullanıcılar, yürürken, koşarken veya koşarken oyun içi para kazanmak için kullanabilecekleri NFT spor ayakkabı satın alırlar. Green Metaverse Token (GMT), 9 Mart’ta Binance’deki token satışından bu yana %24.500 değer kazandı.

Son zamanlarda, en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase, GMT ve GST’yi listeleme planlarını duyurdu. M2E (hareket et-kazan) nispeten yeni olmasına rağmen, piyasa değeri şu anda 2,4 milyar dolar olduğu için kripto para birimi alanının dikkatini çekmeye devam ediyor. Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimi üzere, “Light” lakaplı gizemli bir Twitter analisti GMT fiyatının büyük bir düzeltme göreceği konusunda uyarıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir