Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$60.221
% 2.29
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 60.221
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Matrix AI Network Nedir? MAN Coin Ne İşe Yarar?

Matrix AI Network nedir? Matrix AI Network (MAN), yapay zeka (AI) ve blok zincirini birleştiren açık kaynaklı, dağıtılmış bir bilgi işlem platformu ve işletim sistemidir. Bu makalede Matrix AI Network nedir, ne sunar, MAN coin nedir, ne işe yarar, nasıl alınır gibi yatırımcıların merak ettiği soruların yanıtlarına erişebilirsiniz. Coinmuhendisi.com olarak, sizin için hazırladık.

Matrix AI Network Nedir? Ne İşe Yarar?

2016’da kurulan Matrix AI Network, yapay zekayla blok zincirini birleştiren açık kaynaklı bilgi işlem platformudur.

Proje, blok zincirlerinin hızını, esnekliğini, güvenliğini ve “zekasını” geliştirmeyi amaçlıyor. Saniyede 50 bin işlemi destekleyebildiği ve Hybrid PoS + PoW konsensüs mekanizması kullandığı iddia ediliyor. Konsensüs mekanizması, Markov Zinciri Monte Carlo (MCMC) hesaplamalarının kullanımı yoluyla katma değerli hesaplamayı kullanır. MATRIX Akıllı Sözleşmeler, otomatik kodlama için Doğal Dil Programlama ve uyarlanabilir öğrenme tabanlı şablonları kullanılmaktadır. MAN tokenleri çıkarılıp gerçek dünya uygulamalarına güç sağlamak için kullanılmaktadır. Projenin, kanser teşhisinin hızını artırmak için Pekin Kanser Araştırma Hastanesi ile işbirliği yaptığı bildiriliyor.

MAN Coin Nedir?

MAN coin Matrix AI Network’in yerel tokenidir. Bu token, Matrix ağında gerçekleşen işlemler için ödeme yapmak için kullanılmaktadır. Bir işlem hazırlandığında, Ethereum‘un GAS modelinde bulunana benzer şekilde MAN’da bir işlem ücreti alınacaktır.

MAN, özellikle yapay zeka kullananlar olmak üzere, Matrix AI ana zincirinde sunulan hizmetlere ve uygulamalara erişim sağlamak için de kullanılabilmektedir. Geliştiriciler, sonunda MAN’ı Alipay’e benzer bir ödeme birimine dönüştürmeyi vaat ediyor; bu, tokenlerin kahve veya bakkaliye gibi günlük satın alımları desteklemek için hazırlanması gerektiği anlamına geliyor. Matrix AI Network platformunun bir parçası olarak toplamda bir milyar MAN tokeni kullanıma sunulacaktır.

Matrix AI Network Nasıl Çalışır?

Bu ölçekteki projeye destek sağlamaya yönelik olması, Matrix AI ağının, genellikle daha geniş bir blok zinciri benimsemesinin önündeki engeller olarak tanımlanan sorunların en azından bazılarını çözmesi gerektiği anlamına gelir.

Matrix AI, kendisini büyük ölçekli ticari uygulamaları destekleyebilecek hale getirmek için işlem hızını iyileştirmeyi ummaktadır. Proje, “yeşil madencilik” konseptiyle madencilik çabalarını daha az talepkar ve savurgan hale getirmek istiyor.

Matrix AI, blockchain 3.0’a ait olarak tanımlanan bir çözüm oluşturmak için blockchain güvenliğini AI’nın gücüyle birleştirmektedir. Akıllı sözleşmeler sıklıkla blockchain 2.0’ın habercileri olarak tanımlanmıştır. Ancak pratikte güvenlik ihlalleri ve mali kayıplar içeren bazı kamuya açık vakalarda kullanımlarının bazen sorunlu olduğu kanıtlanmıştır. Matrix AI, doğrulamayı yöneten ve aynı zamanda güvenlik açıklarını tanımlayan AI tarafından desteklenen güvenlik sunar. Bu teknolojinin uyarlanabilirliğine dayalı olarak, güvenlik motoru, kusurları sürekli olarak tespit edebilecektir. Ek olarak zaman içinde topladığı geçmiş verilere dayalı olarak performansını iyileştirmeye çalışabilecektir.

MAN Coin Nasıl Alınır?

Matrix AI Network, işlem hacmi geniş birçok kripto para borsasında işlem görüyor. MAN coin şu anda Bitget, KuCoin, Huobi Global, Gate.io gibi borsalar tarafından listelenmektedir. Tokeni satın almak için bu borsalardan birine üye olmak ve kimliği doğrulamak gerekiyor. Yani hesaplarını eksiksiz bir şekilde oluşturan yatırımcılar, cüzdanlarına para yatırarak MAN coin satın alabiliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir