Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.213
% 3.77
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.213
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Mark Zuckerberg’in Kardeşinden Ses Getirecek Kripto ve Web3 Hamlesi!

Multi milyarder Meta’nın kurucusu Mark Zuckerberg’in kız kardeşi Randi Zuckerberg, kripto ve Web3 teknolojilerine adanmış bir şarkıyla piyasa ses getiriyor. Ayrıntılar Coinmühendisi.com‘da.

Mark Zuckerberg’in kız kardeşi Web3 ve kripto paralara şarkı yazdı

Şarkının akılda kalıcı bir melodisi var ve belki de önümüzdeki günlerde meme’lere konuk olabilir. Devam etmeden önce videoya göz atabilirsiniz.

Şarkı aynı zamanda görünüm ve görsel olarak 90’lı yıllara ait bir geçmişe sahip. Bu da bir meme, ya da daha doğrusu bir çok önemli DeFi dapp’in 90’lardaki web sitelerine benzediği için bir fikir. Ayrıca, küresel barış ve devlet düşmanının olmadığı, TV’nin halkı korkutmayı bıraktığı bir zaman talep ettiğimizi söylemenin sembolik bir yolu olarak yorumlanıyor. Bu arada, Randi Zuckerberg’in şarkısı insanların çeşitli Web3 topluluklarına yatırım yapmasını sağlamak için kullanılan Web3 jargonuyla dolu. İşte bazı şarkı sözleri:

  • Bu sadece başlangıç ​​yani gm
  • Kripto paranızı koruyun
  • Elmas ellerimiz çevirmeyecek
  • HODL ve hepimiz katılacağız

Arka plan

Müzik videosunun kendisi, tamamı kadınlardan oluşan bir oyuncu kadrosuna sahip ve esasen kripto dünyasındaki en yaygın moda sözcüklerin bazılarını yeniden şekillendiriyor. Şarkının orijinal videosuna benzer şekilde, video sepya görünümü kullanıyor. Randi daha önce 2007’de bir Pussycat Dolls şarkısı için bir parodi videosu hazırlamıştı, ancak o zamandan beri ilk defa bir tane görüyoruz. Randi Zuckerberg bir kripto meraklısı olarak biliniyor ama aynı zamanda yazar ve animasyon yapımcısı. Aynı zamanda, Twitter ve YouTube’da çok sayıda eğitici bilgi sağlamaya devam ediyor.

Web3 hakkında

Web 2.0 ve Web 3.0, 1990’ların ve 2000’lerin başlarındaki orijinal Web 1.0 ile karşılaştırıldığında, web’in ardışık yinelemelerini ifade eder. Web 2.0, hepimizin aşina olduğu internet’in (genellikle web ile birbirinin yerine kullanılan bir terim) mevcut sürümüdür, Web 3.0 ise bir sonraki aşamayı temsil ediyor. Web 3.0’ın tanımlayıcı özellikleri arasında merkezsizlik; güvenilmez ve izinsiz; yapay zeka (AI) ve makine öğrenimi; ve bağlantı ve her yerde bulunabilme özellikleri yer almaktadır. Kripto para piyasasında bu sektöre yönelik projelere birkaç örnek:

  • Chainlink (LINK)
  • Filecoin (FIL)
  • Theta Network (THETA)

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir