Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.519
% 1.17
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.519
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Manchester United, NFT Kopyalamakla Suçlandı

Manchester United

Manchester United,  tarafından piyasaya sürülen resmi bir NFT koleksiyonu, NFT sanatçısı DesLucrece’in çalışmalarını kopyalamakla suçlandı.

Bir Twitter kullanıcısı, İngiliz kulübü tarafından piyasaya sürülen resmi bir NFT koleksiyonu olan “The Devils” koleksiyonunun OpenSea’de 17.5 ETH’ye satılan Des Monsters koleksiyonuyla çok fazla benzerlik içerdiğini söyledi.

Her iki de Tezos blockchain’i üzerinde basılan NFT koleksiyonu için kullanıcı, “Cevaplara ihtiyacımız var, bu tam bir çöplük” ifadelerini kullandı.

İngiltere’nin  en popüler ve çok sayıda şampiyonluk kazanan kulüp, bu yılın başlarında Tezos Vakfı ile ortaklık kurmuştu. 21 Aralık’ta da “The Devils” isimli NFT koleksiyonu piyasaya sürmüş, her biri 36 dolar fiyat etiketiyle satılan 7777 NFT, piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra tükenmişdi.

Manchester United, Tezos’un kurucu ortağı Arthur Breitman ve NFT koleksiyonunun arkasındaki platform Trilitech, konuyla ilgili herhangi bir yorum yapmadı

DesLucrece ise Twitter’dan yaptığı açıklamada, kendisinin ve Breitman’ın çözüm için görüştüklerini ve United’dan konu ile ilgili bir açıklama beklediklerini ifade etti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir