Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.656
% 0.28
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.656
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Manchester United Bu Altcoin’i Seçti: Ortaklık Kuruldu!

Manchester United

Popüler altcoin projesi Tezos (XTZ), Manchester United’a metaverse tabanlı taraftar odaklı bir ekosistem oluşturmada yardımcı olacak. Dünyanın en eski futbol takımlarından biri olan Manchester United, bir Blockchain şirketi olan Tezos’un resmi eğitim ekipmanı ve teknoloji ortağı olacağını duyurdu. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Manchester United Tezos’u bünyesine kattı

Futbol kulübü, takipçilerini ana akım işletmeler ve markalar arasında giderek artan merkezi olmayan Web3 teknolojisi konusunda eğitmek istiyor. Oyuncular yeni formasını ilk kez Cumartesi günü Southampton’a karşı giyecek. Manchester United’ın Aon ile önceki sponsorluk sözleşmesi geçen ay sona erdi ve Tezos, %33’lük bir artışla yıllık 33 milyon dolar ödeyecek. Tezos, futbol kulübünün Web3 teknolojisiyle daha fazla etkileşime girmesine yardımcı olacak ve yakın gelecekte dijital taraftar öğelerinin ve koleksiyon ürünlerinin geliştirilmesinde hayati bir rol oynayabilir.

Küresel spor işletmelerinin çoğu, Blockchain ve Web3 tabanlı teknolojinin yanı sıra sporcuları taraftarlarla buluşturmak için yenilikçi yöntemler deniyor. Manchester United, takipçilere kişiselleştirilmiş deneyimler sağlamak için Tezos’un yerel para birimi XTZ’den yararlanmayı öneren platformla birlikte Tezos Blockchain üzerinde bir metaverse kavramına dayanan bir taraftar topluluğu oluşturmak istiyor.

Altcoin projesi bir dizi sponsorluğa imza atıyor

Manchester United’ın CEO’su Victoria Timpson, altcoin projesiyle iş birliğine dair şu ifadelere yer verdi:

Bu, Manchester United için son derece heyecan verici bir ilişki çünkü bizi, Kulüp ve destekçilerimiz de dahil olmak üzere herkesin yolunda gerçekten devrim yaratma potansiyeline sahip bir teknoloji alanındaki en sofistike, istikrarlı ve uzun ömürlü Blockchain projelerinden birine bağlıyor.

Bir Proof-of-stake (PoS) Blockchain olan Tezos, ana sponsorluk anlaşmalarını imzalayan uzun bir Blockchain şirketlerinin en sonuncusu oldu. Tezos ayrıca Formula 1’den McLaren Racing ve Major League Baseball’dan New York Mets ile sponsorluk ortaklıkları müzakere etti. Yazım sırasında Tezos (XTZ) fiyatı %5 düşüşle 4.28 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri sıralamasında 40.en büyük kripto para birimi olan XTZ, 3,7 milyar piyasa değeriyle 270 milyon dolar 24 saatlik işlem hacmine sahip.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir