Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.474
% 5.00
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.474
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Manchester City, Kripto Ortaklığını Askıya Aldı

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City, kripto anlaşmasının henüz etkinleştirilmediğini açıkladı. Kulüp 3KEY Technologies ile ilgili daha fazla araştırma yürütüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Manchester City, geçtiğimiz hafta dijital varlıklarla ilgili bir dizi etkinlik üzerinde çalışacağını açıklamıştı. Kripto topluluğu bu durumu biraz şüpheli bulmuştu.

Pazarlama Direktörü Ryan S. Hodder da dahil olmak üzere, açıklamada sözü edilen 3KEY yöneticilerinin hiçbirinin dijital bir varlığa sahip olmadığı ortaya çıktıktan sonra, ortaklık üzerinde çeşitli spekülasyonlar meydana geldi.

3KEY ile ilişkili olan tek web sitesi, bir kripto projesi olan “merkezileştirilmiş merkezi olmayan finans” (CDF) projesidir. Bu projenin arkasında kimler olduğu ile ilgili olarak bir bilgi de yok. Proje, yıllık ortalama %150 getiri ve %100 müşteri memnuniyeti vaat ediyor.

18 Kasım’da da FC Barcelona, İsrailli kripto devi Moshe Hogeg’in NFT token pazarı Ownix ile olan sözleşmesini feshetti. Hogeg, hırsızlık ve kara para aklama suçlamaları ile karşı karşıya.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir