Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.503
% 0.38
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.503
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Mahkeme SEC’in itirazını reddetti, XRP yeniden yükselişe geçti

Ripple şirketinin kripto para birimi XRP, günün en fazla kazanan tokenlerinden oldu. XRP fiyatı son 24 saat içinde %12 gibi büyük bir artış gösterdi. Bu ani artış, mahkemenin Ripple davasında SEC aleyhine verdiği karara bağlanıyor.

XRP fiyatını pompalayan mahkeme emri

Avukat James Filan, yargıç Analisa Torres’in SEC’in mahkeme kararlarına itirazını reddettiğini söyledi. Ayrıca hâkim, komisyondan emirlere uymaları gerektiğini de söyledi. Bu doğrudan, SEC’in Hinman konuşmasıyla ilgili belgeleri devretmesi gerektiği anlamına geliyor.

Mahkemenin bu büyük kararı, XPR fiyatını doğrudan olumlu yönde yukarı çıkarttı. XRP fiyatı, mahkeme tarafından verilen son kararın ardından yükseliş kaydetti. Ancak bu, Ripple davasında SEC için büyük bir darbe olarak değerlendiriliyor.

Fiyatı son 30 günde yaklaşık %50 artan Ripple, yazım sırasında ortalama 0,489 dolar fiyatla işlem görüyor. Altcoin 24 saatlik işlem hacmi %91 artarak 4,19 milyar dolara ulaştı. XRP’nin toplam piyasa değeri 24 milyar dolar seviyesini geri kazandı.

Daha önce, SEC, mahkeme kararına itiraz etmek için verdiği yanıtta, sanıkların komisyonun belgeler üzerindeki önceki iddialarını yanlış beyan ettiklerini belirtti. Ancak SEC, avukat müvekkil ayrıcalığının konuşma notlarını korumadığını da kabul etmedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir