Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.606
% 2.52
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.606
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

LUNA Topluluğu Ayağa Kalktı: Terra Mucidi Hile Yapıyor!

Terra (LUNA) yatırımcıları, yeni bir Terra zincirinin oluşturulup oluşturulmayacağını belirleyecek oylama sürecini Twitter üzerinden eleştirdi. İşte kullanıcıların eleştirisi ve yaşananlar…

Terra oylaması LUNA yatırımcılarından tepki aldı

TerraForm Labs, topluluğun algoritmik stablecoin UST olmadan yeni bir zincir oluşturulup oluşturulmayacağına karar vermesine izin veren bir teklif başlattıktan yaklaşık 24 saat sonra, teklifin lehine 148 milyondan fazla oy kaydedildi. Terra Station verilerine göre şimdiye kadar kaydedilen 148.57 milyon oyun yüzde 77.99’u, yeni bir Terra zincirinin oluşturulmasını destekliyor. Ancak, “hayır” oyları, anketteki toplam oyların yüzde 20.28’ini temsil ediyor.

Şimdiye kadarki sonuçlarla, Terra topluluğunun üyelerinin büyük çoğunluğunun, ekibin algoritmik stablecoin UST olmadan yeni bir zincir oluşturması gerektiği fikrini desteklediği söylenebilir. Ancak çeşitli sosyal medya platformlarındaki görüşler, bunun aksini gösteriyor. Birçok Terra yatırımcısı, oylamanın, şirketin kurucusu ve CEO’su Do Kwon liderliğindeki TerraForm Labs ekibinin oylamada hile yaptığını savunuyor.  Bazı kullanıcılar, Terra ekibi tarafından açıklandığı üzere, oylama başladıktan birkaç saniye sonra, “evet” seçeneği için 10 milyondan fazla oy kaydedildiğini iddia etti. Buna dayanarak, oylamanın ekibin yeni bir zincir ve LUNA coin’eri oluşturma hedefini desteklemek için düzenlendiğini savundular.

Kullanıcıların tepkileri: Yakıma ihtiyacımız var!

Oylamayı manipüle ettikleri iddiasıyla Terra ekibine de tepki veren diğer kullanıcılar, şirketin yeni LUNA tokenlarıyla yeni bir zincir oluşturması yerine, eski LUNA tokenlarının değerlerini artırmak için yakılmasını istediklerini dile getirdiler. Bir kullanıcı,  “Yeni zincir istemiyoruz, Luna’nın yakılmasını istiyoruz, ….. Dolandırıcı olmayın – SAHTE oylar, sahte oylama gibi görünüyor,” ifadelerini kullandı. Başka bir kullanıcı endişelerini dile getirdi: “LUNA DAO’nun bazı şüpheli davranışları var. Oylama, geliştiricilerin lehine düzenleniyor! YAKIMA İHTİYACIMIZ VAR!”

Kullanıcı adı u/shouryaaasharma olan bir Redditor, Terra ekibinin oylama sırasında yaptığı hareketin Kwon’un suçlu olduğunu gösterdiğini belirtti. 11 dakika içinde Fork lehine 16.347.621 oy verildiğine dikkat çekiyor. Bu arada Güney Koreli yetkililer dün Terra tokenlerinin çöküşünü araştırmak için özel suç birimlerinden birinin faaliyete geçtiğini duyurdu.

Fake voting by Do Kwon….16,347,621 Yes votes in 11 minutes from terraluna

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir