Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.327
% 0.46
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.327
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

LUNA Mucidi Şoke Etti: Coin’lerin Ölümünü İzlemek Eğlenceli!

Terra kurucularından Do Kwon, bundan sadece birkaç gün önce “kriptoların %95’i ölecek ama ölmelerini izlemek eğlenceli olacak” demişti. Ancak Terra (LUNA) TerraUSD (UST)’te neler olacağından habersizdi…

LUNA mucidi: Altcoin’lerin çöküşünü izlemek eğlenceli olacak

Twitter’dan birçok kişi, böyle düşüşlerin imkansız olduğunu düşünüyordu. Terra Luna ve UST’nin çöküşü buna iyi bir örnek teşkil ediyor. UST kurucularından Do Kwon’a göre, çoğu yeni kripto projesinin başı belada. Bu ifadeye yaklaşık 8 gün önce Alex Botez ile yaptığı röportajda yer verdi.

Kripto para piyasasına girme zamanı

Sunucu Alex Botez, Do Kwon’a yeni projeler hakkında ne düşündüğünü sorduğunda, Kwon, kriptoya yeni girenlerin %95’inin ilk birkaç gününde başarısız olacağını iddia ederek yanıt verdi. Do Kwon’un böyle bir tahminde bulunan tek kişi veya uzman olmadığı bir gerçek. Ayrıca, sadece beş yıl önce sıralamaların en üstünde yer alan kripto projelerinin birçoğunun artık ya feshedildiği ya da listelerin en altında yer aldığı da tecrübe edildi.

Do Kwon sadece birkaç gün önce bunları söyledi

Röportajdan alıntılar:

Alex Botez: Bu projelerden kaçının alana sıcak ve çok eğlenceli olduğu için girdiğini merak ediyorum; 2-5 yıl sonra olduğu gibi hala burada olacak.

Do Kwon: %95’i ölecek. Ama aynı zamanda projelerin ölümünü izlemenin de bir eğlencesi var.

Terra’nın stablecoin’i UST, kripto para piyasasının geri kalanıyla birlikte düştü. Luna Vakfı, UST’yi korumak için tüm Bitcoin rezervlerini harcadı. LFG’nin Bitcoin adresi 28.205,5 BTC sattı ve 0 BTC bakiyesi var. Büyük bir altcoin projesi olan Terra Luna, piyasa dalgalanma etkilerinin bir sonucu olarak aniden delist edilmeye başlandı.

Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, bazı Güney Koreli kripto para borsaları LUNA’yı delist edeceklerini duyurduktan kısa süre sonra Binance ve Bitmex’te benzer önlemler aldı. Binance’in duyurusuna göre, LUNA/USDT fiyatı 0,005 doların altına düşerse borsanın vadeli işlemler listesinden delist edilecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir