Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.218
% 1.41
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.218
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

LUNA Çöküşünü Bilen İsim Uyardı: Sırada Bu Altcoin Var!

Terra’nın (LUNA) düşüş yaşayacağını önceden tahmin etmiş olan bir kripto para traderı AlgodTrading (Algod), şimdi bir altcoin’in daha Terra gibi çöküş yaşamasını beklediğini söyledi. İşte detaylar…

Kripto para traderı, LUNA gibi bu coin’in de çökmesini bekliyor

Algod, Terra’nın açık bir eleştirmeniydi ve UST/LUNA mekanizmasının sürdürülemez olduğunu defalarca dile getirmişti. Ayrıca Terra’nın kurucusu Do Kwon ile LUNA fiyatlarının Mart 2023’e kadar 88 doların üzerinde kalacağına/kalmayacağına dair bir bahse girmişlerdi LUNA şu anda sıfırın altında birkaç ondalık basamakla işlem yapıyor. Algod ayrıca Do Kwon’a bahsi kaybettiği için çağrıda bulundu. Algod’un incelemesinin en son hedefi olan STEPN (GMT), bu yıl popülaritesini artıran Solana tabanlı bir “hareket et-kazan” tokenidir.

Bir Twitter dizisinde Algod, alıcılara çok az değer sundukları için GMT ve STEPN’e çağrıda bulundu. Programın mekanizmasının, yani kullanıcıları yürümeleri veya koşmaları için ödüllendirmelerinin büyük ölçüde sürdürülemez olduğunu ve muhtemelen eninde sonunda başarısız olacağını ima etti. Trader, bilgisiz insanların yürüyerek yüzlerce dolar kazanmasının çok saçma olduğunu düşündüğünü aktardı.

Trader: GMT, bir sonraki Axie Infinity

Trader, orta ve uzun vadede GMT’ye yatırım yapmaya karşı uyarıda bulunurken, tokenda bir short pozisyon almayı da düşündüklerini söyledi. Algod, oyna-kazan (P2E) oyununun bu yılki feci düşüşüne atıfta bulunarak tokenı “bir sonraki” Axie Infinity olarak nitelendirdi. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere GMT, Nisan ayında piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 3000’e varan artışla bu yıl en iyi performans gösteren kriptolar arasında yer alıyor. Token, uygulamasını kullanırken egzersiz yapmak için hareket et-kazan programı STEPN tarafından bir ödül olarak verilir.

Binance ve OpenSea gibi piyasalarda listelenmesi de tokena daha fazla güven verdi. Yine de eleştirmenler, programın sürekli bir alıcı akını görmedikçe, kullanıcılarıların tokenlarla sonsuza kadar ödüllendirmeye devam edemeyeceğini belirtti. GMT, lansmanından bu yana yaklaşık yüzde 1.500 artışla 1.5595 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir