Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.092
% 3.60
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.092
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Litentry Nedir? LIT Coin Nasıl Alınır?

Litentry (LIT) nedir? Litentry, gizlilik odaklı hizmetler sunan bir blok zinciri projesidir. coinmuhendisi.com olarak, bu makalede, Litentry (LIT) nedir, ne sunar, LIT coin nasıl ve nereden alınır, avantajları ve dezavantajları nelerdir gibi sık sorulan soruları yanıtladık.

Litentry (LIT) nedir? Ne sunar?

Litentry, merkeziyetsiz ve gizlilik odaklı kimlik toplama bilgi işlem hizmetleri sağlayan bir ağdır. Proje, merkeziyetsiz kimliğe (DID) odaklanır, kullanıcı kimliklerinin birden çok dağıtık protokole bağlanmasını sağlar. Bunun yanında platform, DID’leri topladığı, indekslediği ve blok zincirlere dağıttığı bir DID toplayıcısı olarak çalışır. Platformun yerel kripto para birimi ise LIT’dir. Ağ, yukarıda bahsedilen tüm hizmetleri merkeziyetsiz ve doğrulanabilir şekilde gerçekleştirir. 

Ayrıca, Web3 destekli uygulama ekosisteminde kimlik fazlalığını ortadan kaldırmaya yönelik daha büyük bir hedef doğrultusunda çalışır. Platform, Substrate blok zinciri üzerine inşa edilmiştir. Litentry, Polkadot ekosistemindeki ilk merkezi olmayan kimlik protokolüdür. Polkadot ağının Parachain’i olmayı hedefler ve bu amaçla zincirler arası işlemler yürütür. Platform, Güvenlik ve gizlilik odaklı bir proje olarak öne çıkmaktadır. Platform, merkeziyetsiz ve demokratik bir biçimde LIT coin sahipleri tarafından yönetilmektedir.

LIT coin nedir? Ne için kullanılır?

LIT coin, Litentry ağının yerel kripto para birimidir. Hem Bep-20 hem de ER-20 tabanlı yapıya sahiptir. LIT tokenin, ağ içinde çeşitli kullanım durumları bulunmaktadır. LIT token, platformda gerçekleştirilen kredi hesaplama işlemlerinde bir ödeme aracı olarak kullanılabilir. Token, dizinlenmiş veri tabanları kuran kullanıcılara ödüllendirmek için kullanılır. Kripto para, stake edilebilir bir yapıya sahiptir. Son olarak, merkeziyetsiz finans (DeFi) alanında ödünç alma ve borç verme işlemlerinde teminat olarak kullanılabilir.

Avantajları nelerdir?

LIT coin stake edilebilir bir kripto paradır. Kullanıcılar, varlıklarını belli bir süreliğine kilitleyerek pasif gelir elde edebilir. Token, cüzdanlar arası para transferine olanak tanır. Düşük işlem ücretleriyle 7/24 para transferi gerçekleştirilebilir.

Dezavantajları nelerdir?

LIT coin, popüler altcoinler kadar kolay erişilebilen bir kripto para değildir. Token, popüler DeFi coinlere göre daha az borsada listelenmektedir. Bu nedenle, varlığa sayılı platformdan ulaşılabilmektedir. LIT, tıpkı diğer kripto paralar gibi yüksek oynaklığa sahiptir. Yüksek oynaklığa sahip varlıklar, yükseliş ve düşüş yönünde daha geniş bir aralıkta dalgalanır. Bu nedenle, riskli bir yatırım olarak görülürler.

LIT coin nasıl alınır?

Litentry (LIT) projesi ile ilgilenen yatırımcılar, öncelikle tokenin listelendiği bir borsa bulmalıdır. LIT coin, Gate.io, Binance, PancakeSwap, CoinEX, MXC.COM, LBank, Uniswap, CoinBene gibi kripto borsalarında listelenmektedir. Bu borsalardan birine üye olan kullanıcılar, cüzdanlarına para yükleyerek LIT satın alım emri verebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir