Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.436
% 0.62
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.436
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Litecoin Mucidinden Şaşırtan Shiba Inu ve DOGE Hamlesi!

Litecoin kurucusu Charlie Lee’nin Twitter arka plan resminde artık bir Shiba Inu köpeği var. Ancak aynı adı taşıyan en büyük ikinci meme coin’in ismine yer vermiyor. Lee, Dogecoin ve madencilik topluluğuna saygı göstermek için böyle bir incelik yaptığını söylüyor.

Litecoin kurucusu Twitter’da Shiba Inu ile görüldü

Bu haftanın başlarında Lee, Litecoin’in madencilik hash oranının tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 500 TH/s’ye ulaştığını övmek için Twitter’a gitti. Litecoin ve Dogecoin birlikte çıkarıldığından, bunun kısmen DOGE madencilik topluluğu nedeniyle olduğuna dikkat çekti. ATH’den bahseden tweet, Litecoin fiyatını biraz yukarı itti.

Madenciler her iki Blockchan’deki işlemlerin doğrulanmasına yardımcı oldukları için ödüllendirildiğinde buna birleştirme madenciliği denir. Kutlama tweet’inin altındaki tartışma sırasında, DOGE topluluğundan bir kullanıcı, Lee’nin orijinal meme coin’e olumlu baktığı için Twitter arka plan fotoğrafına Dogecoin’i değiştirdiğini söylüyor.

Şimdi, LTC kurucusunun Twitter hesabı, sanal gerçeklikteki insan figürleri arasında, Bitcoin ve Litecoin’i temsil eden, birlikte yürüyen bir Shiba Inu köpeğini (Dogecoin’in ilk sembolü) gösteriyor.

LTC, DOGE düşüşte, Bitcoin’in büyük düşüşünden etkilendiler

106 dolara yükseldiğinden beri, Litecoin şu ana kadar %10 civarında değer kaybetti ve 95.50 dolara kadar geriledi. CoinMarketCap’ten elde edilen verilere göre Dogecoin de %3’ün üzerinde düşüş gösteriyor. Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, kripto para piyasası, Bitcoin’in 39.000 dolar bölgesinden 35.900 dolar alanına kabaca %8 düşmesinin ardından son iki gün içinde kırmızıda kaldı. Yazım sırasında, toplam piyasa değeri, 2021 Şubat seviyelerinde.

Mimblewimble nedir?

Liitecoin’in en büyük özelliklerinden Mimblewimble, işlemleri bir Blockchain’de depolamanın ve yapılandırmanın benzersiz bir yoluna sahip olan güçlü gizlilik, güvenlik ve ölçeklenebilirlik özelliklerine sahip bir protokoldür. Mimblewimble, hem güçlü bir bağımsız protokol hem de diğer protokoller için olası bir entegrasyon olarak Blockchain tarihinde önemli bir gelişmedir. Litecoin kurucusu Charlie Lee, Mimblewimble Extension Block (MWEB)’in çok kısa bir zaman sonra yayınlanacağını söylüyor:

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir