Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.716
% 1.96
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.716
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Litecoin Balinaları Aniden Harekete Geçti! İşte Nedeni…

Litecoin (LTC) balinaları, son birkaç gün içinde aktif hale geldiğinden davranışlarında şaşırtıcı bir değişiklik gözlemlendi. On-chain analisti Aaryamann Shrivastava’ya göre, hareket ettirilen LTC fonları açık olduğundan düzenli aktivite olağandışı değil, ancak ani rastgele artışlar soruları gündeme getiriyor.

Litecoin balinaları neden birdenbire harekete geçti

100 bin doları aşan işlemler, bu ayın başında ani artışlar görüyor, ancak yaklaşık 72 saat önce “normal” eşiklerini aştılar ve dün, bir yıldan fazla bir süredir bulundukları en yüksek seviyeye ulaştı.

Şimdi, bu kadar yüksek değerli işlemler yaptıkları bilindiğinden, bunların da balina olabileceği merak edilebilir. Ancak balina hareketi için on-chain verileri çapraz kontrol etmek, bunların mutlaka balinalar olmadığını açıkça ortaya koyuyor. Ayrıca, 1 milyon doları aşan işlemler hala hiç olmadığı kadar düşük ve bunun balina davranışı olma olasılığını daha da ortadan kaldırıyor.

LTC balinaları arasında korku mu hakim?

Yukarıdaki nedenlerle, ya korkudan ya da güven içinde bu tür Litecoin (LTC) hacimlerinde dolaşan sadece daha zengin topluluklardır. Soru şu ki, iki nedenden hangisi motivasyondu? LTC piyasanın dibine yaklaşırken bu artışların aynı anda meydana geldiği göz önüne alındığında, bu ani hareketlere korkunun neden olduğu görülüyor. 12 Nisan’dan önceki hafta, altcoin’i desteklemedi ve sonuç olarak, LTC azalan takozuna geri dönerek alt trend çizgisini destek için test etti.

Bu nedenle, önümüzdeki birkaç gün içinde yeşil mumlar görünmeye başlar başlamaz, yatırımcılar LTC’lerini olabildiğince fazla kâr elde etmek için harekete geçirdiler ve bunu satın alan diğerleri, fiyatlar yükselmeye devam ederken kendilerini kâr için konumlandırmak için yaptılar. Bu, alış ve satış emirlerinin, yazarken bile alıcılar lehine sadece 15 bin LTC farkı olduğu gerçeğiyle doğrulanır.

Coinmuhendisi com olarak analizlerini aktardığımız Aaryamann Shrivastava, Litecoin’in korkunun azalmasına yardımcı olacak destek için üst trend çizgisini test ettiğini ve sonuç olarak, bu balina işlemlerin yavaşladığını görebileceğimizi düşünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir