Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.834
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.834
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Listeler Geldi: Büyük Eller En Çok Bu Altcoin’lerden Alıyor!

Balina izleme platformu olan WhaleStats verilerine göre, ilk 1000 Ethereum (ETH) balinası,  açık kaynaklı, denetlenmiş ve gözetimsiz bir değişim protokolü sunan altcoin projesi Loopring (LRC) alım satımı yapıyor. Ayrıntılar için coinmuhendisi.com okumaya devam ediniz.

Balinaların sevdiği altcoin projeleri

En büyük 1.000 Ethereum balinası, merkezi olmayan borsa Loopring’in yerel tokeni LRC ile trade ediyor. Loopring, zkRollup Ethereum Layer-2 (L2) çözümü üzerine kurulmuş merkezi olmayan bir platform (DEX). Hem Automatic Market Maker (AMM) tabanlı hem de sipariş defteri tabanlı borsalara sahip. CoinGecko verilerine göre, altcoin projesi son 24 saatte %6 düşüşle 1,26 dolara geriledi. LRC son 7 günde %20 değer kaybetti.

WhaleStats verilerine göre LRC, son 24 saat içinde en çok satın alınan token sıralamasında 9. sırada yer alıyor. İlk sıralarda ise Ethereum (ETH), Hex (HEX), Tether (USDT), Lido (stETH), The Sandbox (SAND) ve Binance USD (BUSD) yer alıyor.

WhaleStats verilerine göre, Ethereum balinaları cüzdanlarında Ethereum dışında en fazla FTX Token (FTT) bulunduruyor. Onu meme coin projesi Shiba Inu (SHIB), stablecoin Tether (USDT), USD Coin (USDC), OKB (OKB), Bitpanda Ecosystem Token (BEST), Polygon (MATIC), Crypto.com Coin (CRO), metaverse coin’i Decentraland (MANA) ve Fantom (FTM) takip ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir