Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.819
% 0.30
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.819
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Liste Şaşırttı: Trader’ların Aldığı 19 Altcoin Açıklandı!

Bireysel yatırım ve ticaret platformu eToro’dan elde edilen veriler, küresel müşterilerin en çok işlem yaptığı altcoin projelerini ortaya koydu.Coinmuhendisi.com olarak, şaşırtan listeyi aktarıyoruz…

eToro listesi, altcoin yatırımcılarının yönelimlerini belirledi

eToro’nun dünya çapında 23 milyon kullanıcısı var, bu nedenle bireysel yatırımcıların kripto yönelimindeki değişimler hakkında daha net bir bilgi verebileceği düşünülüyor. eToro’nun 2021 yılına yönelik paylaştığı verilerde ilk göze çarpan şey, geçen yılın sonlarına doğru yaşanan zayıflığa rağmen Bitcoin’in popülaritesini gerçekten artırmış olması. Eski kripto paraların çoğu gözden düşerken, BTC,  açık pozisyonlarda yüzde 223’lük bir artışla parlaklığını koruyor.

Öne çıkan başka bir şey de, piyasa değerine göre iki numarada olan kripto para olan Ethereum’un, rakip Blockchain Cardano tarafından üçüncü sıraya düşürülmesi oldu. XRP, Stellar (XLM) ve Litecoin (LTC); eToro kullanıcıları arasında popülerlik kazandı. Dash, EOS, Tezos (XTZ), Bitcoin Cash (BCH) ve NEO da sadece 12 aylık bir süreçte kayda değer bir düşüş gördü. Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB), sırasıyla 4. ve 7. sıraya yerleşti ve bu listeye ilk kez bu yıl giriş yaptılar.

Decentraland (MANA)  2021’in sonlarına doğru metaverse’e olan ilginin artmasıyla, doğrudan 13. sıraya atlayarak bir sıçrama yaşadı. Solana (SOL) ve Chainlink (LINK), yıla platformdaki yeni tokenlar olarak başladı, ancak en çok açılan ilk 20 pozisyonda yer alarak yılı sonlandırdı. Yatırımcıların en çok işlem yaptığı coin’lerin yer aldığı tam liste ise aşağıdaki şekilde:

  1. Bitcoin
  2. Cardano
  3. Ethereum
  4. Dogecoin
  5. XRP
  6. TRON
  7. Shiba Inu
  8. Stellar
  9. IOTA
  10. Litecoin
  11. Binance Coin
  12. Ethereum Classic
  13. Decentraland
  14. Dash
  15. EOS
  16. Tezos
  17. Bitcoin Cash
  18. NEO
  19. Chainlink
  20. Solana

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir