Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.105
% 2.77
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.105
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Liste Geldi: Ethereum Balinaları, Bu Altcoin’lerde Yükselişte!

Ethereum balinaları, büyük hacimli kripto paralar düşmeye devam ettikçe, ayı piyasasında kâr elde etmeye çalışmak için dikkatlerini daha küçük hacimli projelere çevirdi. On-chain veriler balinaların belirgin bir şekilde Shiba Inu gibi riskli kriptolara yöneldiğini gösteriyor.

Ethereum balinaları hangi altcoin projelerine yatırım yapıyor?

Dogecoin ve Shiba Inu gibi meme coin’lerin popülaritesi ardından, piyasa şansını demek isteyen daha fazla altcoin gördü. Diğerleri, piyasa düşüşteyken ve bu popüler meme coin’ler değer ve yatırım çekiciliğini kaybederken pozisyonlarını almak için öne çıktı.

WhaleStats’tan alınan verilere göre, Ethereum balinaları hala meme coin biriktiriyor. Küçük hacimli altcoin’lerdeki yüksek volatilitenin gösterdiği gibi, balinalar oldukça aktif bir şekilde yatırım yapıyor. Özellikle biri, Ethereum balinalarının 3 milyon dolardan fazla değere sahip token’lere sahip olmasıyla dikkat çekti.

ShibDoge, Shiba ve Doge’dan sonra dikkat çekiyor

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere ShibDoge, Shiba ve Dogecoin’in popülaritesini tek bir token’de birleştiren meme coin’dir. Balina cüzdanı takipçisine göre, en büyük Ethereum balinaları bu kriptoya ortalama 3.184,962 dolar ayırıyor. Balinaların önemli miktarlarda sahip olduğu diğer token’ler arasında VOY, PAN, ANCT ve THX yer alıyor. Listenin genel görünümü aşağıdaki gibi.

ShibDoge’un popülaritesi, Shiba Inu’nun FTT’yı geçmesinden sonra geldi. 519.584.933 dolarlık piyasa değeri ile SHIB, şu anda balinaların toplam varlıklarının %13,46’sını oluşturmaktadır. Başka bir değişle, ETH ve USDC’nin ardından üçüncü en büyük HODL.

Balinaların satın aldığı diğer altcoin’ler

En büyük balinaların işlem hacmi, yükseliş eğiliminde oldukları kripto para birimlerini de ortaya koyuyor. Listeyi oluşturan tipik favorilere ek olarak, son 24 saat içinde balinalar arasında bir sıçrama yapan bazı yeni girişler oldu.

Listedeki bir sonraki kripto olan FTX Token şu anda en yüksek işlem hacmine sahip. ShibDoge kendisi için bir isim yaratıyor. Birincisi, 3 milyon doları aşan ortalama işlem hacmine sahip olması. Ayrıca, son gün içinde en yüksek işlem hacmine sahip tokenler arasında ikinci sırada yer alıyor.

Stablecoin USDC üçüncü sırada yer alıyor. Ardından, ETH, BUSD ve USDT sırasıyla 3., 4. ve 5. sıraları alıyor. DAI ise altıncı sırada. Yani Ethereum balinaları da stablecoin’ler de koruma arıyor.

Listede kalan diğer altcoin’ler LINK, CRV ve UNI’dir. Listeed özellikle UNI özellikle ilgi çekici. DEX, NFT piyasasına girerken, Uniswap satın alma piyasası toplayıcı Genie’nin duyurusu ve yaklaşan airdrop, token’a olan ilgiyi yeniden ateşledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir