Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$64.032
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 64.032
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Lider Trader, 5 Altcoin Belirledi: Aniden Yükselebilirler!

Yakından takip edilen bir kripto analisti, Bitcoin (BTC) dibi oymaya çalışırken beş büyük altcoin projesinin olumlu sinyaller verdiğini söylüyor.

Analist Nicholas Merten’e göre beş altcoin güçlü sinyaller veriyor

Nicholas Merten, yeni bir videoda, altcoin piyasalarında değişimin başladığını ve Bitcoin’in dibe vurma sürecinde olduğunu söylüyor:

Bitcoin satışlarının durakladığı bir aşamaya giriyoruz. Bu da ortalama dolar maliyeti bölgesinde olduğumuz anlamına geliyor. BTC fiyatında hala birkaç bin dolar düşebiliriz. Ancak burada ATH seviyelerinden tipik olarak %70 veya daha düşük bir aralıktayız. Aynı zamanda, makro ortamı göz önünde bulundurursak, tüm bu faktörleri göz önünde bulundurduğumuzda, muhtemelen yan kapitülasyona giriyoruz.

Merten, XRP’nin Bitcoin çiftinde (XRP/BTC) yükseliş ivmesi kazanmaya başladığı gerçeğinin altını çiziyor. Aşağıdaki grafiği paylaşan analist, şunları söylüyor:

Burada, 2020 yılının Haziran ayından bu yana sürekli olarak buralarda işlem gören bir XRP var. Bu yüzden burada 2020 yılının Haziran ayından beri Bitcoin’in performansıyla gerçekten eşit.

Nicholas Merten, seçtiğimi altcoin’leri Bitcoin çiftinde inceliyor

Merten daha sonra, Binance Coin’in BTC’ye (BNB/BTC) karşı da güç gösterdiğini söylüyor:

Bitcoin çiftine karşı burada yükselen bir destek hattında kalmaya devam eden BNB’ye sahibiz. Temel olarak, Mayıs 2021’deki veya Aralık 2021’deki en yüksek seviyelerinden sadece birkaç yüzde puanı uzakta. Bu yüzden burada Bitcoin’e karşı çok da kaderli değil.

Merten, Solana’nın da son birkaç haftadır Bitcoin’e (SOL/BTC) karşı yükselişte olduğunu söylüyor. Aşağıdaki grafikte analist, Solana’nın bu bölgeden nasıl tepki verdiğini değerlendiriyor:

Burada Solana hakkında çok fazla konuşmuyoruz ama burada hakkını vermeliyim. Buradaki en düşüklerden, buradaki göreceli yükseklerden yaklaşık %76, burada kayıt anında %72 arttı.

Analist ayrıca, Solana’nın bu yılki zorlu yolculuğunun ardından AVAX fiyatının Bitcoin (AVAX/BTC) karşısında bir artış kaydettiğini de belirtiyor. Analiste göre, tarihsel verilere göre AVAX’ın BTC karşısındaki performansı dikkat çekici:

Burada, Bitcoin’e karşı yaklaşık %50’lik diplerden gelen fiyatta büyük bir toparlanma görüyoruz. Bunu görmek gerçekten heyecan verici.

Uniswap, bu hafta lider altcoin projesini geride bıraktı

Son olarak Merten, ödenen gas miktarında Ethereum’u geride bırakana Uniswap’a göz atıyor. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere Uniswap, bu hafta gas ücretlerinde Ethereum’u geride bıraktı. Analist, son birkaç haftadır UNI/BTC karşısında elde ettiği kazanımlara dikkat çekerek Uniswap’ın altını çiziyor. Mertan UNI/BTC grafiği için şunları kaydetti:

Burada bahsettiğimiz en büyük DeFi oyuncularından biri. Bu arada UNI, bu durumda, burada %87’nin üzerinde gerçekten mükemmel bir çift dip geri tepme yapıyor. Bugün erken saatlerde yaklaşık %94’e doğru yükseliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir