Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.375
% 3.74
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.375
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Lider NFT Pazaryeri OpenSea’nin, Toplam Satışları 10 Milyar Doları Aştı

Lider NFT pazarı OpenSea platformu, tüm zamanların satışlarında 10 milyar doları aştı. İstatistikler, 629.867 yatırımcının toplamda 10 milyar dolarlık satış yaptığını ve NFT pazarının lansmanından bu yana ortalama satış fiyatının NFT başına 872 dolar olduğunu gösteriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

NFT’ler 2021 yılında çok popüler hale geldi ve bu popülerlik halen devam ediyor. Önde gelen NFT pazaryeri Opensea, toplam NFT satışlarında 10 milyar doları aşarak rekor dönüm noktasına ulaştı.

Opensea, en büyük NFT pazarıdır ve ikinci en büyük NFT projesi Axie Infinity’dir. Axie Infinity, tüm zamanların satışlarında 2,99 milyar dolar gördü ve kısa süre önce yeni NFT pazarını başlattı. Axie Infinity satışları, Opensea’nin tüm zamanların satışlarının %29.90’ını oluşturuyor ve Ethereum üzerine kurulu NFT oyununun 1.031.704 yatırımcısı var.

Opensea’nin 10 milyar dolarlık satışları, şirketin Temmuz sonundaki 100 milyon dolarlık sermaye artışını takip ediyor. B Serisi turunu risk sermayesi şirketi Andreessen Horowitz yönetti ve Kevin Durant, Ashton Kutcher ve Tobi Lutke gibi yatırımcılar da katıldı.

Opensea pazarı, kullanıcıların cep telefonlarını kullanarak NFT pazarına erişebilmeleri için akıllı telefon uygulamasını başlattı.

Opensea’nin Ethereum ağ desteğine ek olarak, NFT pazarı ayrıca Polygon’dan da yararlanır. Ethereum’daki aylık Opensea hacmi, Ağustos ayından bu yana her ay azalıyor. Ağustos, Polygon tabanlı Opensea işlemleri tüm zamanların en yüksek seviyesinde iken, son iki ay sabit kaldı. Dune Analytics istatistiklerine göre, Polygon tabanlı Opensea işlemleri en yüksek seviyesine Eylül ayında ulaştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir