Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$65.302
% 4.86
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 65.302
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

LG, Metaverse Platformlarını TV’lere Getirmeyi Amaçlıyor

metaverse

Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics, metaverse’i izleyicilerin oturma odalarına taşımak için bulut tabanlı teknoloji platformu Oorbit ve entegre bir müzik, oyun ve Web3 ekosistemi oluşturan Pixelynx ile işbirliği yaptığını duyurdu.

Bu işbirliği, izleyicilerin LG TV’leri aracılığıyla birbirine bağlı sanal dünyaları, konserleri ve yapay zeka çok oyunculu oyunları keşfetmelerine olanak tanıyarak tüketicilerin metaverse etkileşim kurmalarını kolaylaştıracak.

4 Ocak tarihli basın açıklamasına göre, kullanıcılar “süper yüksek doğrulukta birbirine bağlı sanal dünyalara” ve sanal konserler ve yapay zeka tarafından üretilen çok oyunculu oyunlar da dahil olmak üzere deneyimlere erişebilecek.

Oorbit’in kurucu ortağı ve baş teknoloji sorumlusu Pooya Koosha şunları söyledi:

“Tescilli teknolojimiz, sanal dünyaları birbirine bağlayan ve geliştiriciler ile markaların deneyimlerini metaverse taşımalarını kolaylaştıran bağ dokusudur. Teknolojimizi milyonlarca LG TV müşterisi için ölçeklendirmek, metaverse’i herkes için erişilebilir kılmanın bir sonraki adımıdır.”

Mart 2022’de LG Electronics de iş geliştirme hedeflerini kripto para ve blok zinciri tabanlı yazılımları içerecek şekilde resmi olarak güncelledi. Güney Koreli bir haber platformu, LG’nin yıllık genel kurul toplantısı sırasında kripto ile ilgili “Blok zinciri tabanlı yazılımların geliştirilmesi ve satışı” ve “kripto para biriminin satışı ve aracılığı.” adıyla iki farklı hedef eklediğini bildirdi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir