Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.143
% 1.34
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.143
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Kylin Network Nedir? KYL Coin Nasıl Alınır?

Kylin Network nedir? Kylin Network (KYL), kullanıcılara güvenli ve eş zamanlı piyasa verileri sunan bir Blockchain projesidir. Bu makalede Kylin Network nedir, ne sunar, KYL coin nedir, nasıl alınır, ne için kullanılır gibi sık sorulan soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. Coinmuhendisi.com olarak, sizin için hazırladık. Gelin projeyi birlikte inceleyelim.

Kylin Network nedir? Ne sunar?

Kylin Network, kullanıcılarına güvenilir ve eş zamanlı piyasa verileri sunan, Blockchain teknolojisi ile oluşturulmuş bir projedir. Proje, zincir içi ve zincir dışı verileri kullanıcılarına sunmak amacıyla Polkadot Substrate gibi açık ağlardan yararlanır. Projenin yerel kripto para birimi KYL coin’dir. Platform, üç ana hizmet sunar. Bunlar; Kylin Data Oracle, Kylin Data Analytics ve Kylin Data Marketplace’dir. Kylin Data Oracle, eş zamanları veri sağlayan merkeziyetsiz bir veri besleme protokolüdür. Protokol, zincir içi ve dışı verileri doğrular ve güvenilir bir biçimde bloklara işler.

Kylin Data Analytics, bir veri analizi protokolüdür. Kullanıcılar bu aracı; verileri anlamlandırma, kalıplandırma ve yorumlama gibi amaçlarla kullanabilir. Bunun yanında Data Analytics aracı, dApp’ler gibi harici analiz araçları için bir sorgu motoru görevi de görür. Kylin Data Marketplace ise, Kylin Network’ün veri pazarı olarak çalışan, Polkadot üzerinde oluşturulmuş bir dApp’tir. Kullanıcılar, bu uygulamayı kullanarak veri alışverişi yapabilir ve kendi verilerini fiyatlandırarak satışa sunabilir. Uygulama, sosyal medya gönderileri, hava durumu ve döviz kurları gibi veriler dahil olmak üzere tüm veri türlerini desteklemektedir.

KYL coin nedir? Ne için kullanılır?

KYL coin, Kylin Network’ün yerel kripto para birimi olarak çalışan bir tokendir. Maksimum arzı 1 milyar adet ile sınırlandırılmış token, Ethereum Blockchain üzerinde, ERC-20 akıllı kontratıyla oluşturulmuştur. Bir yönetişim tokeni olan KYL, platformun merkeziyetsizliğini sağlar. Token sahipleri, platformun yönetimine katılabilir, karar alma süreçlerinde oy kullanabilir ve topluluğa değişim için teklif sunabilir. Bunun yanında, KYL tokenin ağ içerisinde belirli kullanım durumları bulunur.

KYL coin stake edilebilir. Bu, KYL sahiplerinin, varlıklarını belirli bir vadeyle kilitleyerek vade sonunda ek token ödülleri kazanabileceği anlamına gelir. Daha çok KYL stake eden madencilerin doğrulama için seçilme olasılığı artar. Bir değişim aracı olarak da kullanılabilen KYL, Data Analytics hizmetinde üçüncü parti dApp’leri sorgulatmak için sorgulama ücreti olarak ödenir. Bunun yanında kullanıcılar, token ile ödeme duvarının arkasındaki verilere erişebilir. Yazının yazıldığı sırada KYL coin, 17 milyon dolar civarında bir piyasa değeri ile en büyük 804. kripto para birimi konumundaydı. Buna ek olarak, tokenin maksimum arzının %27’sine denk gelen 270 milyon adet KYL dolaşımda bulunuyordu.

KYL coin nasıl alınır?

KYL coin, şu an için işlem hacmi büyük borsalar tarafından desteklenmemektedir. Tokeni listeleyen kripto para borsaları arasında Gate.io, Uniswap, CoinBene bulunur. Kylin Network projesi ile ilgilenen yatırımcılar, bu borsalardan birine üye olup cüzdanlarına para yatırarak tokeni satın alabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir