Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.296
% 0.51
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.296
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Kyberdyne Proje İncelemesi

 

KYBERDYNE

Kyberdyne, üçlü A oyun stüdyosu tarafından oluşturulmuş Rogue benzeri bir mekanizmaya sahip bir DBG’dir (Güverte Oluşturma Oyunu). Kyberdyne, blockchain oyun oyuncularına yüksek kaliteli oyun öğeleri getirerek onların kendi rüya takımlarını kurmalarını ve benzersiz ödüller kazanmalarını sağlıyor.

Kyberdyne‘de oyuncular PVE ve PVP oynamak için kendi NFT Karakterlerini (Kahramanlar) kullanabilirler. Savaş takımlarını 8 karakterle kurabilirler. Oyuncular PVE’de sonsuz eğlence kazanabilir ve oyun oynamayı boşta bırakarak kesin avantajlar elde edebilir. Ayrıca oyuncular PVP oyunlarında eğlenebilir ve sezon ödüllerini diğer dövüşçülerle paylaşabilir. Kyberdyne gerçek bir F2P, P2E oyunudur.

Kyberdyne bir siber çorak dünyadır. Arka plan, son derece gelişmiş siberpunk sosyal medeniyetin savaş ve çöküşüne yol açan virüs vebasıyla karşılaşmasının ardından kıyamet sonrası çağda geçiyor. Dünyadaki medeniyet tesisleri yok edildi ve sosyal sistem ve hükümet çoktan ortadan kalktı. Hala hayatta kalan ve yavaş yavaş çeşitli ırkları oluşturan birkaç yaratık var:

Oyun karakterlerinden bahsedecek olursak: 

Mutant: Onlar insan mı? Sonsuz bir tartışma var. Oysa biri sorarsa: Mutantlar korkunç mu? Kesinlikle evet! Neyse ki, bir mutantın saldırı çıktısı sabit değildir. Ancak, onların maksimum saldırısına dayandıysanız, o zaman Tanrı size yardım etsin.

Cyborg: Eğer kendini biyokimyasal teknolojiyle güçlendirebilirsen, = söyle bana ne olmak istiyorsun? Siborg, kart güçlerine yansıdığı gibi her şeyde yetkindir.

Elektronik: %60’ın üzerinde protezi olan kişilere Elektronik denir. Bu dünyadaki en güçlü bedenlere sahipler. Onları savaş ekibinizde herhangi bir pozisyonda bırakmaktan çekinmeyin. Hepsi iyi bir seçim olacak.

Android: En iyi yardımcıya ihtiyacınız varsa Android’i önereceğim. Sadakat ve gelişmiş yapay zeka, onları en güvenilir ortaklar yapar.

Oyuncular, çorak arazide hayatta kalmanın yolunu ararken, dünya medeniyetini kurtarmak gibi önemli bir görevi üstlenmek için Kyberdyne’de yeteneklerini sürekli olarak güçlendirmeli, kahramanlarını toplamalı ve geliştirmelidir.

 

Kyberdyne projesinin partnerleri arasında :

AC Capital,Gamestarter,ShimaCapital,Gateio gibi şirketler bulunmaktadır.

Kyberdyne (KBD) - All information about Kyberdyne ICO (Token Sale) - ICO Drops

 

Kyberdyne projesi çalışma ekibinden bahsedecek olursak aralarında şu isimler vardır:

 

Shine, CGO

E-spor alanında ilk öncü olan Shine, bir zamanlar profesyonel bir e-spor oyuncusu, e-spor kulüplerinin yöneticisi ve büyük ölçekli e-spor etkinliklerinin organizatörü olarak çalıştı. Kendini oyun araştırma ve geliştirme alanına adadı, birçok popüler oyun ve oyun motoru tasarlayıp üretti ve Tencent gibi tanınmış üreticilerin oyun projelerine derinden liderlik etti ve katıldı. Şimdi oyun geliştirme ve takım yönetimi konusunda 15 yıldan fazla deneyime sahip.

Waza, CTO   

Waza, birkaç AAA mobil oyun projesinin teknik araştırma ve geliştirmesine öncülük etti. Ana odak noktası çekirdek oyun motorudur. Ayrıca oyun sistemi mimarisi AI ve fizik motoru, oyun geliştirme araç zinciri ve grafik düzenleyicide iyidir.

 

Kyberdyne projesi önümüzdeki günler için hedefleri arasında:

  1. Gelecekteki Kilometre Taşları

Operasyon:

1) Sosyal Matriks büyümesi

2) Loncalar ve proje ortaklıkları

Gelişim:

*PVPbüyük ödül gerleştirilmesi
*Operasyonal Aktiviteler.
*Pazar yeri yükseltmesini gerçekleştirmek.
*O
yun dao yönetimi ve oylama
*Metaverse entegrasyonu oyuncularının harici ekleme yapabilmesi için geliştirmeler.
*NFT
kartları ve onlarla kyberdyne’de oynayabilme imkanı.

Coinmuhendisi olarak bizler sizler için Kyberdyne projesi ile ödüllü AMA Etkinliği düzenlemiştik.Sizler gerçekleştirdiğimiz AMA Etkinliği detaylarına linkten ulaşabilirsiniz.👇

Coinmuhendisi-Kyberdyne AMA Özeti

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir