Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.781
% 1.24
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.781
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Kyber Network Crystal Nedir? KNC Ne İşe Yarar?

Kyber Network Crystal nedir? Kyber Network Crystal (KNC), kullanıcılarının merkeziyetsiz borsalar üzerinden kripto varlıklarını hızlıca takas etmesini sağlayan bir projedir. Ethereum protokolüne dayanan ve ERC-20 tabanlı bir tokendır. KNC Coin, Kyber platformunun yerel bir kripto para birimidir.

Kyber Network Crystal nedir?

Bir çok kripto para merkeziyetsizlik amacıyla ortaya çıkmasına rağmen hemen hemen her kripto para borsası merkeziyetçi bir oluşuma sahiptir. KNC projesi ise bundan dolayı doğan siber saldırılarını en aza indirmeyi amaçlamıştır. Projenin amacı, kazançları en üst seviyeye çıkarmak için ücretleri optimize etmek ve likidite sahiplerine yüksek kâr getirisi sağlamaktadır. Bu işlem için tasarlanan yeni nesil AMM (otomatik piyasa yapıcısı) olarak kullanılan projedir.

1 KNC Coin fiyatı bu yazının yazıldığı tarih olan 4 Mart itibari ile 34.07 TL’dir. Güncel döviz kuru ile 2.31 dolara denk gelmektedir. KNC Coin, son 24 saatte %1.68 değer kazancı yaşamıştır. Ayrıca, KNC Coin’in 24 saatlik işlem hacmi3.097.678.890 TL’dir. Dolaşımda olan arzı 177.809.350 KNC Coin, maksimum arzı ise bilinmemektedir.

KNC Coin’in avantajları:

  • Ekosistemi, dünyanın en çok kullanılan likidite merkezidir.
  • KNC coin sahibi yatırımcılar, KyberDAO sayesinde her alınacak karar için oy vererek ağda alınan önemli kararlara katkı sağlarlar. Böylece ağın yönetimine katılmış olurlar.
  • Kyber projesi, yatırımcılarına protokolde tam şeffaflık ve doğrulanabilir koruma sağlamaktadır. Son derece güvenli kripto paralardan biridir.
  • KNC sahibi olan yatırımcılar ağdaki protokollerden işlem ücreti almak için paylarını ve isterlerse oy haklarını da kullanabilirler. Her işlem yapıldıkça daha fazla ödül kazanma imkanına sahip olurlar.
  • KNC Coin fiyatı kısa zamanda hızlı yükseldiği için aniden düşüşe geçme ihtimali bulunmaktadır.Bu yüzdenriskli bir yatırım tercihidir.
  •  DeFi hizmeti veren projeler ile gireceği rekabette geride kalma ihtimali bulunmaktadır.

Kyber Network Crystal nedir? KNC Coin’e Nasıl Sahip Olunur?

  • KNC Coin, Binance, Mangala Exchange, Gate.io, FTX, CoinTiger ve OKEx gibi popüler ve işlem hacmi geniş borsalarda listelenmektedir.
  • Öncelikle, yukarıda belirtilen KNC Coin‘in listelendiği herhangi bir borsa platformuna giriniz. Ardından ücretsiz hesap oluşturma sayfasına giriniz.
  • Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra hesabınızı oluşturunuz.
  • Kimlik doğrulama işlemi adımlarını eksiksiz bir şekilde tamamlayınız.
  • Ardından, hesap açılış ve doğrulama işlemini tamamladıktan sonra borsanın para yatırma sekmesinden sizin için uygun olan yöntem ile para transferi gerçekleştiriniz.
  • Son adımda ise, KNC Coin’in listelendiği borsa sekmesine giriniz. Güncel fiyat üzerinden veya dilediğiniz tutarı girerek kolayca KNC Coin sahibi olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir