Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.118
% 3.45
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.118
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

KuCoin, 100 Milyon Dolarlık NFT Fonunu Başlatıyor!

Önde gelen kripto para birimi borsalarından biri olan KuCoin, borsa tarafından desteklenen Windvane’in 19 Nisan 2022’de, NFT alanına yönelik 100 milyon dolarlık bir fon başlatacağını duyurdu. Bu fon sanat, spot PFP’ler, ünlüler, GameFi gibi alanları kapsayan NFT projelerine odaklı olacak. Ayrıca fonun Web3’ün büyümesini hızlandırmak amacıyla Windvane NFT pazarına katılmasını sağlayacağı belirtiliyor. İşte detaylar…

KuCoin, bir NFT fonu başlatıyor

Ünlü bir kripto para birimi borsası olan KuCoin, hem we3 hem de NFT açısından yeni bir hamlede bulunduğunu duyurdu. Borsa, çok çeşitli alanları kapsayan NFT, yani non fungible token projelerini desteklemek adına 100 milyon dolarlık bir fon başlatıyor. KuCoin, 99 önemli NFT oluşturucusunu, borsa tarafından desteklenen yepyeni bir merkezi olmayan NFT pazarı olan Windvane NFT pazarına katılmaya davet edecek.

Windvane, NFT mint etmek, ticaret, yönetişim, depolama gibi birçok hizmet sağlayan bir platformdur. KuCoin NFT pazaryeri – Windvane, herkesin borsa üzerindeki NFT’leri seçmesine ve Windvane’de işlem yapmasına olanak tanıyacak. Böylece kullanıcılar tek noktadan alışveriş yapabilerek ana akım NFT Blockchain’lerine ulaşabilecek. Borsanın amacı da, tüm ağları destekleyen kapsamlı ve yasalara oldukça uyumlu bir platform oluşturmak.

Windvane, birçok NFT Blockchain’ini destekliyor

“Yaratıcı Fonu” başlatarak KuCoin, NFT alanına girişi açısından önemli bir hamlede bulunuyor. Söz konusu fonla beraber genç sanatçılar ve yaratıcılar, yeteneklerini açık, özgür, demokratik ve merkeziyetsiz bir NFT pazaryerinde sergileme şansı yakalayabilecek. Bunun dışında fon, NFT alanındaki gelişmeleri desteklemek ve web3 dünyası oluşturmak için birçok NFT projesini destekleyecek.

Windvane, ETH, BSC, FLOW, vb. gibi ana akım NFT Blockchain’leri açıkça destekleyecek kapsamlı ve yüksek düzeyde uyumlu bir platform oluşturmaya kararlı. Windvane, borsanın devasa kullanıcı trafiğini ve ilk NFT teklifi (INO) projelerine yardımcı olmak için destek sunacak. KuCoin CEO’su Johnny Lyu, bu konuya yönelik açıklamalarında KuCoin’in Web3 ve NFT alanlarını ve KuCoin’i genişletmesinin şu anki aşamasında, 100 milyon dolarlık fonun “şüphesiz ki bir kazanç getireceğini” düşünüyor. Lyu, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

100 milyon dolarlık ‘Yaratıcılar Fonu’, metaverse altyapısını daha da güçlendirecek olan NFT yaratıcılarını ve projelerini destekleyecek. NFT’lerin hızlı gelişimini ve spor, kültür, oyunlar, ünlüler vb. ile entegrasyonunu görmekten memnuniyet duyuyoruz. KuCoin NFT Marketplace – Windvane, NFT’lerini veya projelerini başlatmaları için daha fazla yaratıcıyı destekleyerek Web 2.0 ve Web 3.0 arasında köprü kurmak istiyor. Ayrıca kullanıcılar için daha düşük miktarlarda giriş sağlayabilen daha entegre bir NFT dünyası da.

KuCoin destekli Windvane, sektörde itici bir güç olacak

Web3 çağında heyecan verici projelere yatırım yapmak amacıyla kurulan yatırım kolu KuCoin Ventures’ın Baş Yatırım Sorumlusu Justin Chou ise KuCoin NFT Marketplace – Windvane’in gelişmekte olan bir piyasa olduğunu, kullanıcıların öncelikli olduğunu ve topluluğa odaklı olduklarını belirtiyor. Bu nedenle NFT alanında çığır açmak için Web3 yaratıcılarını ve gelişmelerini destekleyeceklerini söylüyor. Son olarak “100 milyon dolarlık ‘Yaratıcılar Fonu’nu başlatmaktan ve Windvane ile ortaklık kurmaktan heyecan duyduklarından” bahsetti.

Windvane, KuCoin tarafından desteklenen ve sektörde itici bir güç olarak hizmet edecek daha açık ve kapsayıcı, merkezi olmayan bir NFT pazarıdır. KuCoin için, ana akım NFT Blockchain’lerini destekleyecek kapsamlı ve son derece uyumlu bir platform oluşturmayı amaçlıyor. Bu nedenle Windvane, KuCoin’in devasa kullanıcı trafiğini ve INO projelerine yardımcı olmak için sektördeki öncü isimlerin ve toplulukların desteğini sunma yolunda kararlı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir