Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.958
% 1.08
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.958
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Kritik Seviyeleri Öngören Analistten Tarihli Bitcoin Tahmini!

Mayıs 2021’deki Bitcoin (BTC) çöküşünü ve 69 bin dolardaki çift tepe modelini bilen ünlü kripto para analisti, BTC için dip seviyelerin çok yaklaştığını söylüyor.

Bitcoin dip yapma eğiliminde

Dave the Wave takma adı ile bilinen analist, 99.000 Twitter takipçisine, BTC’nin tarihsel olarak dip yapma eğiliminde olduğu bir nokta olan 48 aylık hareketli ortalamaya yakın Bitcoin alım-satımı öngördüğünü söyledi. Yakından takip edilen kripto analisti, Bitcoin tabanının bu ay en kısa sürede kurulabileceğini söylüyor şunları ekliyor:

Muhtemelen, [bu metriğe dayanarak] bu ay içerisinde bir kez daha, fiyat, en düşük seviyeleri yeniden test ederse beklediğiniz şey budur.

2021 yılının Ekim ayında, Bitcoin 60 bin dolar fiyat seviyelerini aşarken, Dave the Wave, BTC’nin nihayetinde geri dönmeden ve 29 bin dolarda en düşük seviyelerin yakınında bir çift dip oluşturmadan önce, 65 bin dolar civarında bir çift tepe modeli oluşturacağını öne sürdü. Analist ayrıca, trendi takip eden bir gösterge olan haftalık hareketli ortalama yakınsama sapmasının (MACD) BTC’nin dip yapmaya hazır göründüğünü sölüyor ve şunları ekliyor:

Sanırım bu, çift tepeden ilk kez bahsetmemdi. Eğer çift üst kısım varsa, neden çift dip olmasın ?.. Bitcoin haftalık MACD yapısının karşılaştırılması umut verici görünüyor…

BTC ve ETH, hisse senetlerinden daha iyi performans gösterecek

Bitcoin tahminleriyle ünlü bir diğer analist Mike McGlone ise, hisse senetleri düşmeye devam ederken, BTC’nin büyük getiriler sağlayabileceğini düşünüyor. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz gibi, yakın tarihli bir röportajda Mike McGlone, Federal Rezerv’in faiz oranı artışlarının uzun vadede ABD borsası için Bitcoin (BTC) ve Ethereum gibi köklü kripto para birimlerinden daha zararlı olduğunu söylüyor ve şunları ekliyor:

Fed’in enflasyonu azaltmak için düşmesini istediği Bitcoin ve Ethereum’da düşecek, ancak öne çıkacaklar. Genel olarak, yeni bir piyasa olan kripto paraların, özellikle de Bitcoin’in volatilitesi, borsaya karşı düşmeye devam etti. Amazon ilk çıktığında böyle olmuştu. 2009’daki volatilite şu anda Bitcoin ile aynıydı.

McGlone’a göre, kripto para birimleri, Amazon ve diğer endüstri devrimleri ve 2000’li ve 2010’lu yılların kazananları ile aynı seviyede. Yatırımcıların kriptoya geçici konusunda analist şunları söylüyor:

Bu devrimi gerçekten kaybetmek istiyor musunuz? Yatırımcılar geleceği dört gözle bekliyor. Benim gördüğüm tam olarak bu. Borsada biraz satış teklifi ve BTC gibi kripto para birimlerinde aşağıda teklifler var.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir