Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.946
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.946
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Kritik Gelişme: Binance Bu Metaverse Coin’i Seçti!

Kripto para borsası Binance’in ABD kolu olan Binance.US, Solana Blockchain’i üzerine inşa edilmiş bir metaverse platformu olan Portals’ta bir alan inşa ediyor. Metaverse alanına olan yönelim ile metaverse coin projelerine de ilgi artarken Portals, kullanıcıların binaları ve etkileşimli odaları keşfedebilecekleri yoğun bir kentsel ortamı yeniden yaratır. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Binance.US’ten metaverse coin hamlesi

Portals topluluk ve ortaklıklar başkanı Chris Lund, ​​”Binance.US, en son haberleri, grafikleri ve olayları sanal olarak sunmaya odaklanarak Portals Downtown’da bir yer ediniyor” dedi. Lund, kripto borsası FTX’in ABD kolu olan FTX.US’in de Portals’ta kendi ofisini kuracağını söyledi. Şirketler, her ikisi de Ethereum tabanlı olan The Sandbox ve Decentraland gibi açık metaverse’lere koşuyor. Portals, yüksek hızlı Solana Blockchain’inde metaverse çılgınlığını yakalamak için bir favori gibi görünüyor.

Binance.US sözcüsü Zachary Tindall, sanal yapının borsa kullanıcıları için bir buluşma yeri olması gerektiğini söyledi. Tindall, “Binance.US topluluğunun bir araya gelmesi için metaverse’te bir alan yaratıyoruz,” ifadelerini kullandı. Lund; Raydium, Magic Eden, Audius, Bonfida ve diğer Solana projelerinin Portals metaverse’te de var olacağını söyledi. Metaverse’ler genellikle insanların gerçek dünyada olduğu gibi, ancak dijital olarak etkileşimde bulunabilecekleri sanal bir dünyayı tanımlar.

Geleneksel şirketler, geçtiğimiz yıl metaverse adımı atmaya başladı. Sosyal medya devi Facebook, büyük bir marka değişikliğine gitti ve metaverse tabanlı uygulamalara liderlik etmek için daha geniş bir çaba içinde adını Meta yaptı. Facebook’un metaverse çabasının mevcut açık metaverse’ler ile nasıl etkileşime gireceği belli değil.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir