Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.721
% 0.92
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.721
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Kritik Bitcoin Seviyelerini Öngören Analist: Bu Seviyeler Geliyor!

Lider kripto Bitcoin (BTC) 33 bin doların da altına sarkarak haftalık %15’in üzerinde değer kaybetti. Kripto piyasası lider kriptoyu takip ederken, BTC’nin Mayıs 2021 çöküşünü tahmin eden bir analist, dramatik bir teslimiyet olayı da dahil olmak üzere BTC için olası senaryoları ortaya koyuyor.

“Öncekilere benzer hareket olursa BTC, 25 bin dolara gidebilir”

Dave the Wave olarak bilinen takma adlı analist, 98.000 Twitter takipçisine lider kripto Bitcoin’in muhtemelen 25.000 dolar aralığının altına düşeceğini söylüyor. Analistin kritik öngörülerine coinmuhendisi.com’un bu makalesinden bakabilirsiniz.

Analist, referans olarak, BTC yatırımcılarının bir sonraki görebilecekleri seviyelere örnek olarak Mayıs 2021 ve Kasım 2021 düzeltme dönemlerini kullanıyor. Dave the Wave, Twitter paylaşımından şunları söylüyor:

Bir önceki iki çöküşle benzer bir Bitcoin fiyat hareketi alırsak, 25.000 dolarlık bölgeye bakarız.

Kaynak: Dave the Wave / Twitter

“Bitcoin için en olası senaryo, genişletilmiş bir ayı trendi”

Analist ayrıca, son haftalardaki ayı fiyat hareketine rağmen, 200 haftalık hareketli ortalamasının (MA) önerdiği gibi Bitcoin (BTC)’nin hala önemli bir dezavantajı olduğuna dikkat çekiyor.

Dave the Wave, Bitcoin’in hala 200 haftalık hareketli ortalamasının oldukça üzerinde olduğunu ve 20 haftalık hareketli ortalamasının tarihsel olarak bir ayı piyasası bitmeden 200 haftalık MA’yı tekrar ziyaret etme eğiliminde olduğunu söylüyor:

Biri boğa ayıları ve ayı boğaları için. 20 haftalık MA ona doğru ilerlerken, 200 haftalık MA’nın (önceki zirvenin üzerinde) oldukça yüksek olduğuna dikkat edin!

Kaynak: Dave the Wave / Twitter

Analist, piyasanın lideri olan kripto için en olası senaryonun genişletilmiş bir ayı trendi olduğunu söylese de, zoom out yapıldığında (geniş perspektiften bakıldığında) BTC’nin hala güçlü bir uzun vadeli boğa trendinde olduğunu belirtiyor. Dave the Wave, şu açıklamayı yapıyor:

Bitcoin fiyatı piyasada gelişmeye devam ettikçe daha iyimser teorilerden birkaçı kayıplara karışmış olabilir, ancak makro boğa devam ediyor. Logaritmik büyüme kanalından bahsetmiyorum bile.

Kaynak: Dave the Wave / Twitter

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir