Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.222
% 0.89
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.222
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Kripto Varlık Alım Satım Platformlarındaki Bitcoin Bakiyesi Düşmeye Devam Ediyor

Kripto varlık alım satım platformlarındaki Bitcoin bakiyesi, yeni bir düşük seviye daha kaydetti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto analisti Lark Davis, dün yaşanan piyasa düşüşü esnasında önemli bir zincir üstü veri olan kripto varlık platformlarındaki Bitcoin bakiyesine dikkat çekti. Glassnode verilerinden yararlanan Davis, metriğin sürekli olarak düşüş halinde olduğunu ve yeni bir düşük seviye daha kaydettiğini ortaya koydu. Bu metrik, Bitcoin için en önemli zincir üstü verilerden biri olarak kabul ediliyor.

Analistin paylaştığı grafikte, metriğin Mayıs 2020’deki Bitcoin yarılanmasından bu yana düşüş trendinde olduğu görülüyor. Metrik sadece, 2021 yılının 3. çeyreğinin başlarında bazı sahiplerin ödüllerini nakde çevirmeye karar vermesinin ardından yükseliş yaşamıştı. Ancak genel olarak, Mayıs 2020’den bu yana düşmeye devam etti.

Şu anda platformlardaki bakiyeler, 2019’un başından önemli ölçüde düşük bir seviyede yer alıyor. Diğer bir deyişle, neredeyse 40 ay içinde ilk kez, platformlardaki Bitcoin bakiyesi 2.5 milyon BTC’nin altına düştü.

Bu Ne Anlama Geliyor?

Davis, bu önemli metrik hakkındaki yorumunu da paylaştı. Bilindiği gibi metrik, yükseliş yanlısı bir gösterge olarak kabul ediliyor. Analist de benzer bir yorumda bulundu ve gelecek hakkında umutlu olduğunu dile getirdi.

Bitcoin dün, yeni bir koronavirüs varyantına ilişkin endişeler, Çin’den gelen olumsuz haber akışı ve Fed’in tapering’i hızlandırması gibi bir dizi haber ile %7’lik bir düşüş yaşamıştı. Bitcoin 53.600 dolar seviyesine kadar geriledi ve yayın saati itibariyle ise 54.856 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir