Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.588
% 0.01
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.588
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Kripto piyasalarında günün öne çıkan gelişmeleri

Kripto para endüstrisinde günün öne çıkan gelişmelerinden derlediğimiz haber özetlerine içeriğimizin devamında göz atabilirsiniz.

Rusya Merkez Bankası, SWIFT alternatifinin hazır olduğunu iddia etti

Rusya Merkez Bankası, yabancı kuruluşların ilgi gösterme olasılığının düşük olacağını tahmin etmesine rağmen, SWIFT ödeme ağına alternatif bir ağın hazır olduğunu iddia ediyor.

Rus devletine bağlı medya kuruluşu Tass, Rusya Merkez Bankasının Finansal Mesaj Transfer Sisteminin (SPFS) yabancı katılım için hazır olduğunu bildirdi.

Anonim cüzdanlar 200 Milyon XRP transfer ederken Ripple, 1 Milyar XRP’nin daha kilidini açtı

Ripple emanet hesabından bir milyar XRP daha taşırken, anonim cüzdanlar ve borsalar 200 milyondan fazla XRP tokeni transferi gerçekleştirdi. Ripple, 2017’den bu yana 55 milyar XRP’yi piyasaya sürmeye yönelik planlı programı çerçevesinde emanet hesabından bir milyar XRP daha çıkardı.

Ripple, her ay başında olduğu gibi emanet cüzdanından bir milyar XRP token daha çıkardı, ancak bu miktarın büyük bir miktarı yeniden kilitlenecek. Bu hareket sonucunda Ripple tokeni XRP’nin dolaşımdaki miktarına yaklaşık 200 milyon token eklenecek.

Ukrayna Bitcoin ve Ethereum’dan sonra artık Polkadot bağışı da kabul ediyor

Ukrayna hükümeti Bitcoin, Ethereum ve USDT’ye ek olarak Polkadot bağışlarını kabul etmeye başladı. Ukrayna Hükümeti resmi Twitter hesabından Polkadot bağışlarının da kabul edilmeye başlandığını duyururken kripto topluluğuna olan minnettarlıklarını da dile getirdi.

Hükümet tarafından bağış olarak kabul edilecek kripto paraların çeşitlendirilmesi bekleniyor.

Barcelona futbol kulübü kendi kripto parasını çıkarmak istiyor

Barcelona Kulüp başkanı Joan Laporta, Barcelona’nın büyük şirketlere ve yabancı yatırımcılara ait kulüplere karşı finansal olarak hayatta kalması için kendi kripto para birimini oluşturmak istediğini dile getirdi.

Bu hafta Mobil Dünya Kongresi’nde konuşan Joan Laporta, Katalan ekibinin yakın gelecekte bir dizi NFT piyasaya süreceğini ve ayrıca kripto para piyasasına girmek için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Solana (SOL) Gemini borsasında listelenmeye başlayacak

Şu an en büyük 9. kripto varlık olan Solana (SOL) yakında Winklevoss ikizlerinin kripto para borsası Gemini’de işlem görmeye başlayacağı duyuruldu.

Tyler ve Cameron Winklevoss tarafından yönetilen ABD merkezli kripto para borsası Gemini, kendi adını taşıyan akıllı sözleşme platformunun yerel tokeni Solana’nın (SOL) listelendiğini duyurdu. Kullanıcılar, şu an SOL tokenlerini borsa cüzdanlarına göndermeye başlayabilirler.

CME Group, mikro tutarlı Bitcoin ve Ether opsiyonları sunacak

Dünyanın önde gelen türev piyasası CME Group, şu an düzenleyici incelemesinde olan Micro Bitcoin ve Ether vadeli işlemlerinde opsiyonlar başlatmayı planladığını duyurdu.

Yeni Mikro tutarlı Bitcoin ve Ether opsiyon sözleşmeleri, ilgili temel kripto varlıkların onda biri büyüklüğünde olacak ve bireysel yatırımcılara yönelik bir ürün olarak hizmete sunulacak.

Fantom, günlük işlem hacminde Ethereum’u geride bıraktı

Fantom (FTM), bugün en büyük altcoin Ethereum’dan daha fazla günlük işlem hacmi kaydetti. Fantom’un piyasa değeri, 4,7 milyar dolar olurken Ethereum’un 350 milyar dolar piyasa değerine sahip.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir