Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.597
% 1.39
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.597
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Kripto para yatırım ürünleri gelişmeyi sürdürüyor

Kripto varlık yönetimi şirketi Valkyrie Funds, geleneksel yatırımcılara yönelik kripto ‘ayrı yönetilen hesap’ (SMA) hizmeti sunacaklarını belirtti. Bu hizmetle beraber geleneksel yatırımcılar için çeşitli kripto yatırım portföyleri olacak.

Finansal danışmanlara, aile şirketlerine ve sonradan müşterilerine önermeleri amacıyla diğer finansal kuruluşlara sunulacak SMA hizmetleri üç farklı stratejiyi destekleyecek: Bitcoin, Bitcoin – Ether ve Bitcoin, Ether, SOL, MATIC.

SMA’lar, pozisyonları Valkyrie gibi bir şirket tarafından yönetilse de yatırımcılara varlıklar üzerinde direkt sahiplik sunuyor. Valkyrie, Ark Invest ve Franklin Templeton’ın ardından kripto SMA’ları sunan üçüncü varlık yönetim şirketi oldu. Bu, kripto ürün sektörünün Wall Street’in katılımıyla olgunlaşmaya başladığına dair bir işaret olarak görülüyor.

Valkyrie Fon Yönetim Direktörü John Key, CoinDesk’e yaptığı açıklamada kriptonun yeni bir varlık kategorisi olması nedeniyle geleneksel yatırım ürünleri geliştiren çok az sayıda şirketin kripto ürünleri çıkardığını söylüyor. Ancak geleneksel yatırımcılar tarafında bu alana ilginin giderek arttığını da belirtiyor.

Bu makale ilk olarak CoinDesk Türkiye üzerinde yayımlanmıştır

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir