Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.021
% 3.24
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.021
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Kripto Para Stratejisti Michaël van de Poppe’dan Terra (LUNA) Analizi

Popüler kripto para analisti ve trader Michaël van de Poppe, kripto para piyasaları yeni bir yıla girerken Terra’nın (LUNA) fiyatlarında neler olduğunu belirlemek için grafikleri inceledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yeni bir videosunda Van de Poppe, Ethereum (ETH) rakibinin diğer başarılı Layer 1 altcoinleri arasındaki gücünden etkilendiğini söyledi.

“LUNA, kripto para piyasalarında bu noktada en güçlü varlıklardan biri. Sadece LUNA değil, aynı zamanda AVAX ​​da gerçekten harika gidiyor. MATIC de harika gidiyor. Tüm bu Layer-1’ler ve Layer-1 ile karşılaştırılabilir projeler harika gidiyor ve güç gösteriyor, Bitcoin ise genel olarak zayıflık gösteriyor.”

Trader, Ethereum rakibinin bir sonraki hareketi için bir tahminde bulunmadan önce, Terra’nın mevcut piyasa döngüsünde nerede durduğudan bahsetti:

“Fiyat hareketine baktığımızda, ‘Tamam, Terra/LUNA zaten oldukça hızlı hızlanıyor. Mevcut döngüde nerede?’ diye sorabiliriz. Büyük olasılıkla, bir önceki koşunun [Şubat 2021’de] aşamasında bir yerdeyiz. Böyle bir konsolidasyon dönemi, yapacağımız fiyat hareketiyle veya fiyatın sürekli olarak daha da yukarı doğru ittiği bu noktada gördüğümüz şeyle çok karşılaştırılabilir olmalıdır.”

Şubat 2021 konsolidasyonu sırasında LUNA, Mart ayında 22 dolara fırlamadan önce 5 ile 8 dolar arasında işlem gördü.

Altcoin’in 2022 için üst fiyat hedeflerine geçen Van de Poppe, LUNA’nın ulaşabileceğini düşündüğü iki kilit seviyeden bahsediyor.

“Böyle bir düzeltme dönemini bitiriyorsak, önceki düşük ve önceki yüksekten türetebileceğimiz, iki seviyeyi hedeflemeye başlayabileceğimiz bir Fibonacci uzantısına bakıyor olabiliriz… 125 dolar ve bir sonraki olarak 200 doları hedefleyebiliriz. Trend yukarı doğru kaldığı sürece Fibonacci uzantısına dayalı dürtü dalgaları olabilir. Eğer durum buysa, bu koşuyu görebiliriz.”

Terra protokolünün yerel token’ı LUNA, bir dizi merkezi olmayan sabit para birimini destekler. Terra’nın kendisi e-ticaret ödemeleri ve merkezi olmayan finans (DeFi) hizmetleri için kullanılıyor. 9. sıradaki kripto para, son 24 saatte %10 arttı ve yazı yazılırken 84.60 dolardan işlem görüyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir