Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.992
% 3.16
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.992
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Kripto para sektöründe günün önemli gelişmeleri

Kripto para sektöründe günün öne çıkan gelişmeleri arasından derlediğimiz haber özetimize göz atabilirsiniz.

İsrail’in en büyük ikinci bankası Bitcoin ve Ethereum ticareti sunacak

İsrail’in en büyük ikinci bankası Bank Leumi kripto ticareti hizmeti vermeye hazırlanıyor. Paxos ile bir ortaklık kuran şirket, müşterilerin Bitcoin ve Ethereum ticareti yapmasına ve hesaplarında tutmasına izin verecek ve muhtemelen gelecekte daha fazla kripto varlığıyla hizmetlerini genişletecek.

İsrailli Bank Leumi, kripto ticaretine başlamasıyla dijital varlıkların ticaretine izin veren ilk İsrail bankası olacak. Bankanın dijital platformu Pepper Invest, 24 Mart’ta, hizmet desteği alacağı Paxos ile yapılan anlaşmayı duyurdu.

Cardano Tabanlı Minswap DEX, güvenlik açığı sorununu çözdü

Minswap DEX ekibi kritik bir güvenlik açığı tespit ettikten sonra platformu bakım moduna almıştı. Şimdi hata düzelttikten sonra Cardano tabanlı DEX Minswap bakım modundan çıktı.

Cardano’da çok havuzlu merkezsiz bir borsa olan Minswap, yaklaşık 50 saat süren bir bakım modundan çıkarak faaliyetlerine yeni başladı.

Metaverse pazar büyüklüğünün 2030 yılına kadar 680 milyar dolara çıkacağı tahmin ediliyor

ABD merkezli pazar araştırması ve danışmanlık şirketi tarafından yayımlanan bir rapor, 2021 yılında 38,85 milyar dolarlık pazar payının, %39,4’lük bir bileşik yıllık büyüme oranında artabileceğini ve toplam pazar büyüklüğünü 2022’den itibaren 2030 yılına kadar 680 milyar dolara yaklaşabileceğini tahmin ediyor.

2030 yılına kadar, Karma Gerçeklik (MR), Artırılmış Gerçeklik (AR) ve Sanal Gerçekliğin (MR) popülaritesi, Meta ve Microsoft (NASDAQ:MSFT) gibi şirketlerin Metaverse’i işletmelerini gelecekteki teknolojilere ayak uydurarak optimize etme fırsatı olarak görmeleri, pazarın büyümesi için katalizör olacağı düşünülüyor.

Exxon (NYSE:XOM), Bitcoin madencilik faaliyetlerini 4 ülkeye daha yaymak istiyor

Exxon, Bitcoin madenciliği pilot projesini genişletmeyi düşünüyor. Ocak 2021’de bir pilot program başlatan petrol devi, 2016’da Kuzey Dakota’daki Bakken petrol sahasındaki fazla doğal gazı kullanan bir pilot program başlatmıştı. Şirket, şimdi Bitcoin Blockchain’i benimseyen projesinde Alaska ile birlikte Nijerya, Arjantin, Guyana ve Almanya’da yeniden geliştirmeyi düşünüyor.

Binance, mobil platform için İlk DeFi projesini başlattı

Binance kısa süre önce şirketin mobil platformu PancakeSwap Mini Programında ilk DeFi projesini başlattığını duyurdu. Merkezsiz finans (DeFi) dünyasının önündeki engelleri azaltmayı amaçlayan programın kademeli olarak tüm Binance uygulaması kullanıcılarına açılması planlanıyor.

Buna ek olarak, dijital varlık hizmetleri sağlayıcısı, Binance uygulamasında gözetimsiz, merkezsiz bir Web3 cüzdanı olan Binance DeFi Wallet’ı duyurdu. Binance Uygulamasının son sürümü aracılığıyla kullanıcılar DeFi cüzdanına erişebilecek.

ApeCoin (APE), beş gündür Ethereum balinalarının en çok İşlem yaptığı altcoin

Yuga Labs’in Bored Ape Yacht Club projesinden ilham alan bir proje olan ApeCoin, kripto topluluğunda en çok tartışılan konulardan biri oldu.

Apecoin DAO tarafından oluşturulan ve Bored Ape ve Mutant Ape NFT sahiplerine verilen hizmet tokeni, kripto alanındaki ilk haftasında kayda değer bir yer edindi ve destek görmeye devam ediyor.

Whalestats verilerine göre, ApeCoin (APE), son 24 saat içinde en büyük 1000 Ethereum cüzdanı arasında en çok işlem gören kripto para birimi oldu ve bu durumu beş gündür devam ediyor.

David Beckham kendi NFT serisini piyasaya sürüyor

Dünyaca ünlü spor ikonu David Beckham, Londra merkezli DigitalBits Blockchain’in küresel marka elçisi oldu.

Blockchain teknolojisine ilgi duyan Beckham, diğer birçok platforma kıyasla “hızlı ve çevre dostu” olduğu söylenen DigitalBits Blockchain teknolojisinin “gücünü ve potansiyelini” gösterecek bir dizi projeye başlayacak.

Beckham, sosyal platformlarda 138 milyondan fazla takipçisi ile dünyanın en etkili isimlerinden biri olarak kabul ediliyor. Instagram, Facebook ve Çin platformları Weibo ve Douyin’de yıllık gösterimleri 9 milyarı aşıyor.

Yeniliğe olan bağlılığının bir parçası olarak David Beckham, dünya çapındaki hayranları için bir dizi NFT ve Blockchain tabanlı diğer dijital varlıkları piyasaya sürecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir